Ornella Muti hviezdou Opernballu! Ohromí niekdajší sexsymbol aj dnes? Pozrite sa

Každoročne sa sledované podujatie, viedenský Opernball, spája s hviezdnou spoločníčkou, ktorá sa objaví po boku rakúskeho podnikateľa v stavebníctve, Richarda Lugnera.

14.02.2020 14:38
debata

Práve on pozýva do Rakúska na prestížnu spoločenskú udalosť zahraničné celebrity od roku 1991.

Herečka Ornella Muti na zábere z roku 1981. Foto: Profimedia
Ornella Muti Herečka Ornella Muti na zábere z roku 1981.

Kto sa teda objaví po jeho boku budúci štvrtok? Bude to slávny taliansky sexsymbol – herečka Ornella Muti (64). „Z môjho pohľadu je to super hosť,“ komentoval výber slávnej Talianky 87-ročný Lugner. Muti však prišla na rad až potom, čo svoju účasť zrušila americká lyžiarka Lindsey Vonnová.

Do úvahy prichádzala podľa ORF aj slávna americká herečka, ktorej meno sa chystal podnikateľ prezradiť počas tlačovej konferencie vo štvrtok. 2 minúty pred jej začiatkom si to však slávna hviezda z Los Angeles s účasťou rozmyslela a tak museli usporiadatelia hľadať opäť. „Jej účasť by bola skvelá, ale v istom bode si človek povie, že stačilo,“ opísal Lugner stroskotané vyjednávanie so spomínanou hviezdou.

Ornella Muti (vľavo) a jej dcéra Naike... Foto: Profimedia
Ornella Muti Ornella Muti (vľavo) a jej dcéra Naike Rivellipočas charitatívneho podujatia v Paríži v januári 2020.

Minulý rok bola hviezdnym hosťom podujatia austrálska modelka Elle Macpherson. Hosťami slávneho podujatia sa v minulosti stali napríklad Brooke Shields (2016), Kim Kardashian (2014), Gina Lollobrigida (2013) a mnohé ďalšie slávne dámy. V roku 2018 do Viedne zavítala Melanie Griffith, rok pred ňou Goldie Hawn.

Ornella Muti sa narodila 9. marca 1955 v Ríme ako Francesca Romana Rivelliová neapolskému novinári a estónskej sochárke. Jej filmovú kariéru odštartoval režisér Damiano Damiani, ktorý ju už ako štrnásťročnú obsadil do hlavnej úlohy v snímke Najkrajšia manželka. V tejto mafiánskej dráme hrala po boku herca Alessia Orana, za ktorého sa o päť rokov vydala. V Hollywoode síce neprerazila, ale v Európe natočila osem desiatok snímok, v ktorých režiséri vsádzali najmä na jej tajomný sexepíl. Často lámala mužom srdce v komédiách i drámach, z ktorých k tým známejším patrí Kronika vopred ohlásenej smrti či Swannova láska. V roku 2012 debutovala Muti aj na javisku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Viedeň #Opernball #Ornella Muti

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...