Jamie Oliver opäť vysloví manželské ÁNO! Komu ho povie?

Hoci podnikaniu slávneho šéfkuchára sa minulý rok veľmi nedarilo, v láske je to, našťastie, inak.

17.02.2020 15:30
Jamie Oliver a jeho manželka Juliette ´Jools´... Foto: ,
Šéfkuchár Jamie Oliver a jeho manželka Juliette ´Jools´ Norton.
debata

44-ročný slávny kuchár sa plánuje opäť ženiť. Nie, jeho manželstvo nestroskotalo, práve naopak – len prekvitá. Pri príležitosti 20. výročia sobáša s jeho Jools sa chcú opäť vziať.

V júli 2000 sa Juliette Norton a Jamie Oliver postavili pred oltár. Dvojica sa ale spoznala už v čase, keď mali 17 rokov. Láska ako hrom vydržala dodnes a prominentný britský pár už stihol priviesť na svet päť potomkov. Zatiaľ posledné, piate dieťa páru, prišlo na svet v roku 2016 a syn dostal netradičné meno – River.

Ako sa Oliver vyjadril pre magazín People, na oslave po obnovenom manželskom sľube sa objaví „iba“ 100 hostí – pôjde o členov rodiny a blízkych priateľov páru. Podľa kuchára je to príležitosť, aby sa všetci stretli a vychutnali si spoločný čas. „Je to príležitosť, aby sme sa všetci spoločne zabavili a jednoducho poďakovali za to, čo máme,“ opísal pre magazín People.

James Trevor „Jamie“ Oliver sa preslávil ako televízny šéfkuchár. Napísal napríklad knihy Šéfkuchár bez čapice (2002), Jamie's Kitchen (2002), Návrat šéfkuchára bez čapice (2003), Šéfkuchár bez čapice – dni plné chutí (2004), Jamie's America (2009), Jamie's Dinners (2010) či Everyday Super Food (2015) a vydal niekoľko DVD o varení. Angažuje sa tiež v kampani proti nezdravým jedlám, ktoré sú súčasťou jedálnych lístkov štátnych školských jedální vo Veľkej Británii.

Oliver si otvoril prvú reštauráciu pod značkou Jamie's Italian v roku 2008. Do jeho siete patria aj Barbecoa, steakhouse, a Jamie Oliver's Diner. V roku 2019 jeho reštaurácie začali krachovať a vstúpili do nútenej správy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Oliver

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...