Známa britská moderátorka Flack zomrela vo veku 40 rokov. Vzala si život

Šokujúcu správu priniesli v sobotu britské médiá. Moderátorka Caroline Flack, ktorá mala len 40 rokov, spáchala údajne samovraždu.

16.02.2020 08:23
Moderátorka Caroline Flack na archívnom zábere. Foto: ,
Moderátorka Caroline Flack na archívnom zábere.
debata (12)

Sympatická tvár z televíznej obrazovky, ktorá moderovala napríklad výnimočne populárnu reality-šou Love Island či v minulosti napríklad šou X-Factor, si mala vziať život vo vlastnom byte. Tam jej nevládne telo našla rodina.

„Potvrdzujeme, že naša milovaná Caroline navždy odišla v sobotu 15. februára. Prosíme najmä médiá, aby rešpektovali v tomto ťažkom období súkromie našej rodiny,“ odkázali v tlačovm vyhlásení zástupcovia rodiny. Správu o tom, že si Flack vzala život sama, potvrdil pre noviny The Independent právny zástupca rodiny.

Moderátorka Caroline Flack na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Moderátorka Caroline Flack na archívnom zábere. Moderátorka Caroline Flack na archívnom zábere.

Štyridsaťročná moderátorka v závere roka čelila náročnému obdobiu v súkromí aj v práci. V decembri 2019 ju totiž polícia zatkla za napadnutie jej partnera Lewisa Burtona. Po tomto obvinení sa okamžite vzdala pozície moderátorky v šou Love Island. Flackovú prepustili na kauciu a nebola označená za vinnú.

Súd bol stanovený na marec a dovtedy mala dvojicu zakázaný kontakt. Napriek tomu Burton v piatok na deň zamilovaných zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti ich spoločný záber a napísal k nemu „Milujem ťa“. V rovnaký deň zverejnila moderátorka na svojom profile na Instagrame záber so svojím psom. O deň na to sa sama rozhodla vziať si život.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Caroline (@carolineflack),

Médiá v minulosti Flackovú spájali aj so spevákom a moderátorom Ollym Mursom. Mali spolu tvoriť pár v čase, keď sprevádzali šou X Factor. Obaja však následne potvrdili, že boli len blízki priatelia. Murs na svojom Instagrame po ohlásení správy o smrti kolegyne a kamarátky zverejnil ich spoločný záber. „Ku..a, toto bolí. Moje srdce bude zlomené navždy. Prišiel som dnes o niekoho, kto sa už nikdy nevráti späť… a si to ty,“ napísal k fotografii.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #samovražda #Olly Murs #moderátorka #Love Island #Caroline Flack

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...