Zronený Elton John prerušil koncert. Stratil hlas pre ľahký zápal pľúc

Britský spevák Elton John bol donútený prerušiť svoj koncert na Novom Zélande. Viditeľne sklamaný hudobník prišiel počas nedeľňajšieho vystúpenia na štadióne v Aucklande o hlas.

17.02.2020 11:29
Elton John Foto: ,
Spevák Elton John na archívnom zábere.
debata

„Úplne som stratil hlas. Nemôžem spievať. Musím ísť. Ospravedlňujem sa,“ povedal svojim fanúšikom Elton John. Už na začiatku koncertu prítomných informoval o tom, že mu lekári diagnostikovali zápal pľúc.

Ako opísala britská BBC, Sir Elton John vyzeral, že prepukne do plaču, keď sa oprel o svoje piano a potriasol hlavou. Keď následne za pomoci niekoľkých asistentov opatrne odišiel z pódia, jeho fanúšikovia ho zahrnuli obrovským potleskom.

Britský spevák trpí ľahšou formou zápalu pľúc, ktorý v angličtine nesie názov walking pneumonia, teda zápal pľúc, pri ktorom sa chodí. Jeho príznaky nebývajú tak dramatické, pripomínajú skôr ľahký zápal priedušiek. Ide hlavne o kašeľ, bolesť na hrudníku, bolesť hrdla a bolesť hlavy.

Lekári speváka kontrolovali aj počas koncertu. Napriek svojmu ochoreniu Elton John spočiatku zaspieval množstvo svojich hitov vrátane piesne Candle in the Wind. Keď sa ale pokúsil zaspievať pieseň Daniel, jeho hlas zlyhal a svoje vystúpenie nedokončil.

Krátko po opustení pódia napísal spevák svojim fanúšikom emotívny odkaz na Instagrame: „Spieval som z celého srdca, potom to ale môj hlas už viac nedokázal. Som sklamaný, naštvaný a ospravedlňujem sa. Dal som do toho všetko. Veľmi vám ďakujem za neuveriteľnú podporu a za všetku lásku, ktorú ste mi počas dnešného vystúpenia dali najavo. Som vám neskonale vďačný,“ napísal Elton John.

Spevák by mal v Aucklande v rámci svojho turné odohrať ešte ďalšie dva koncerty, v utorok a vo štvrtok.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Elton John #zápal pľúc #prerušenie #Auckland

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...