Štíhla Adele na svadobnom žúre! Najprv tajomstvo, potom útek pred paparazzmi

Zábery speváčky Adele so zmeneným imidžom a výrazne štíhlejšou postavou momentálne obiehajú celý svet. Ďalšie pribudli z víkendovej londýnskej noci.

18.02.2020 00:00
debata
Speváčka Adele odchádza zo svadobnej párty v... Foto: CRYSTAL PIX - ROBS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Adele Speváčka Adele odchádza zo svadobnej párty v The Mason's Arms v londýnskom Battersea, kde zaspievala dobrej kamarátke, ktorá sa vydávala.

Britská rodáčka, ktorá má na konte hity ako Someone like you či Hello, sa objavila počas víkendu na svadbe dobrej kamarátky. A nielen ako hosť. Ako dobrá priateľka sa rozhodla mladomanželom aj zaspievať. Vystúpenie, za ktoré by ste na súkromnom koncerte museli zaplatiť desaťtisíce eur, mali tentoraz šťastní zaľúbenci zdarma.

Zábery zo samotného vystúpenia sa objavili na Instagrame, keď časť z nich zdieľali prítomní hostia. V jednom z krátkych videí odznela aj informácia, na ktorú čakajú najmä speváčkini verní fanúšikovia. Kedy vyjde nový album. „Už sa neviete dočkať. Môj nový album vyjde v septembri,“ komentovala Adele na videu. Okrem nej na svadobnej párty zaspievala aj ďalšia britská hviezda – speváčka Florence Welch.

Paparazzovia, ktorí v Londýne striehnu na domáce celebrity, zachytili potom v sobotu v noci Adele, ako odchádza z večierka domov. Oblečená do sukne Oscar de la Renta s florálnym motívom a úpletového topu s krátkymi rukávmi mašírovala do pristaveného automobilu v sprievode ochrankára a celý čas si zakrývala tvár.

V aute však už Adele neskryla svoj hnev z dotieravých paparazzov a okrem nahnevaných grimás ukázala aj vztýčený prostredník.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #paparazzi #Adele #vystúpenie #štíhla

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...