Osbourne zrušil turné v Amerike, chystá sa za špecialistom vo Švajčiarsku

Britský rocker Ozzy Osbourne oznámil, že zo zdravotných dôvodov ruší svoje turné po severnej Amerike plánované na máj až júl.

19.02.2020 17:00
2020 Pre-Grammy Gala And Salute To Industry -... Foto: ,
Spevák a hudobník Ozzy Osbourne v spoločnosti manželky Sharon (vpravo) a dcéry Kelly.
debata

Osbourne, ktorý nedávno verejnosti oznámil, že trpí Parkinsonovou chorobou, totiž od apríla nastupuje na asi dvojmesačnú liečbu vo Švajčiarsku. Oznámenie o rušení koncertov sa podľa serveru BBC netýka jeho jesenného turné po Európe, v rámci ktorého má spevák vystúpiť aj v novembri v Prahe.

Bývalý frontman legendárnej kapely Black Sabbath vo vyjadrení poďakoval všetkým za trpezlivosť. „Nechcem začať turné a potom rušiť koncerty na poslednú chvíľu, to jednoducho nie je fér voči fanúšikom,“ vyhlásil. „Bohužiaľ sa nedostanem do Švajčiarska na liečenie skôr ako v apríli a procedúra trvá šesť až osem týždňov,“ uviedol spevák.

Osbourne tento rok v januári oznámil, že trpí „ľahkou formou“ Parkinsonovej choroby. Jeho žena Sharon potom uviedla, že spevák v Spojených štátoch už vyčerpal všetky možnosti liečby a rozhodol sa preto vyhľadať špecialistu vo Švajčiarsku. Tam by sa mali zamerať na posilnenie spevákovho imunitného systému.

Sedemdesiatje­denročný Osbourne po utorňajšom oznámení plánuje najbližšie vystúpenie na 23. októbra v Newcastli. V pražskej O2 aréne by mal vystúpiť 13. novembra spoločne s britskou kapelou Judas Priest.

debata chyba

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...