Odpoveď fanúšikovi? Botox nemám, ale díky za návrh, napísala Salma Hayek

Pôvab herečky Salmy Hayekovej fascinuje ženy aj mužov. Najmä, ak si primyslíte fakt, že táto mexická rodáčka má už dávno po päťdesiatke.

20.02.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#wind #aire

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek),

Nedávno však aj hviezda filmov Frida čelila kritike, ku ktorej sa odhodlal jeden z jej fanúšikov na sieti Instagram. Pod záber z pláže, ktorý herečka a producentka zverejnila, napísal: „Priveľa botoxu! Škoda, nepotrebuješ to!“

Mexická hviezda je známa svojou komunikatívnosťou a odpovede, do pár hodín, sa dočkal aj konkrétny sledovateľ. „Žiaden botox nemám, ale vďaka za radu, pretože som už začala uvažovať nad tým, že je čas si nejaký dať,“ reagovala 53-ročná herečka vtipne.

Herečka Salma Hayek na párty magazínu Vanity... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Salma Hayek na párty magazínu Vanity Fair Oscar Party. Herečka Salma Hayek na párty magazínu Vanity Fair Oscar Party.

Treba však tiež dodať, že niektoré fotografie Hayekovej na jej sociálne sieti nie sú o botoxe, ale o digitálnej retuši. A s tou to občas skutočne preháňa. Dôkazom je napríklad záber z after-párty po Oscaroch, keď hviezda zverejnila záber s kolegyňou Gal Gadotovou.

Len pre porovnanie… Pozrite si, ako vyzerá na zábere z Instagramu (foto dolu) a ako vyzerala v skutočnosti na uvedenom večierku magazínu Vanity Fair po vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie (záber vyššie).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@vanityfair party @gal_gadot @sofisia7 #oscars2020 #tbt

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #odpoveď #Salma Hayek #botox

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...