Po stovkách blahoželaní k tehotenstvu je všetko inak! Knechtová dieťa nečaká

Pritiahnuté za vlasy! Po množstve blahoželaní od kolegov aj fanúšikov vyšla slovenská speváčka s pravdou von. Tehotná nie je.

20.02.2020 09:24
Na akcii Markíza sa objavila aj speváčka Katka... Foto:
Speváčka Katka Knechtová.
debata (7)

Po zábere, na ktorom si slovenská speváčka drží viditeľne zaguľatené bruško pri zábere, ku ktorému dopísala: „Takí sme“ sa o slovo prihlásila opäť. 38-ročná speváčka na svojom Instagrame napísala, že tehotná nie je. Niekdajšia porotkyňa SuperStar si takýmto spôsobom „iba“ odpromovala svoj nový album a singel. Prečo zvolila tento spôsob a ako súvisí zaguľatené bruško s novým albumom či skladbou, nevysvetlila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#takisme

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Knechtova (official) (@katarinaknechtovaofficial),

Fotografiu ako šťastnú novinku – oznámenie tehotenstva – pochopili nielen slovenské a české médiá, ale aj mnohí jej kolegovia zo slovenského šoubiznisu a stovky fanúšikov. Knechtovej, ktorá čoskoro oslávi 39. narodeniny, pod fotografiou k tehotenstvu blahoželali Miro Žbirka, Kveta Horváthová, Karin Haydu, Emma Drobná či mnohí ďalší. Množstvo blahoželaní od fanúšikov nevynímajúc. V tomto nadšení ich speváčka nechala celý deň, aby im potom prostredníctvom Instagramu napísala: „…Ani vo sne by mi nenapadlo, že vyhodím foto a spustí sa lavína, vlastne šialenstvo…“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Evanjelium podla Jana: Blahoslaveni ti, co nevideli, a uverili...” ...Ani vo sne by mi nenapadlo, ze vyhodim foto a spusti sa lavina, vlastne sialenstvo... A najvtipnejsie na tom je, ze do hodiny to vyhodili mnohe slovenske a ceske media ako tutovku, bez toho, aby si to niekto vobec overil. Mrzi ma to len kvoli ludom, ktori mi to priali a tesili sa, ale aj kvoli tym, ktori mi to nepraju a vlastne mi nepraju nic. Chcem touto skusenostou poukazat na jednu velmi dolezitu vec. Vsetci sa stavame povrchnymi, nejdeme do hlbky, konzumujeme, sudime...Nevieme sa zorientovat, nevieme spravne zadefinovat, co je pravda a co je len manipulacia...Nevieme, comu verit. Takze☝️: Dieta necakam. Cakam ale na 3 dolezite veci, ktore sa ma v najblizsej dobe bytostne tykaju a verim, ze toho budete vsetci sucastou. Prva su volby. Potrebujeme zmenu. Vsetci. Co postrada vyvoj, odumiera. Nedovolte, aby sme postupne odumierali spolu so...Nezasluzime si to!!! Druha je moj novy singel #takisme - duet s uzasnym muzikantom a tretia je moj novy album‼️, v ktorom odhalim dalsie dolezite posolstvo pre nas vsetkych, pre tuto krajinu. A na zaver moje vlastne evanjelium : dakujem vsetkym, co neverili, ale pochopili❤️....Stale vasa KK.

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Knechtova (official) (@katarinaknechtovaofficial),

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Katarína Knechtová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...