Ornella Muti na Opernballe: Bola to rozprávka! Natáčala ju na mobil, až kým sa jej nevybil

V rakúskej metropole sa vo štvrtok večer konal každoročný Ples vo viedenskej opere.

21.02.2020 09:49
ornella Muti Foto:
Počas prestížneho Operballu vo Viedni sa ako hviezdny hosť predviedla talianska herečka Ornella Muti v spolčonosti podnikateľa Richarda Lugnera.
debata

Tradičné spoločenské podujatie po prvý raz v jeho histórii otvoril ženský tanečný pár. Pódium a hľadisko Viedenskej štátnej opery (Wiener Staatsoper) sa na jednu noc zmenilo na obrovský tanečný parket, ktorí zaplavili rakúski politici, biznismeni, umelci, tváre šoubiznisu aj klasickí hudobní umelci a radoví občania.

Každoročne sa sledované podujatie spája aj s menom niektorej zo slávnych dám, ktoré sa stanú doprovodom rakúskeho podnikateľa v stavebníctve, Richarda Lugnera. Tento rok do Viedne dorazil taliansky sexsymbol – herečka Ornella Muti (64).

Ornella Muti v spoločnosti podnikateľa Richarda... Foto: SITA/AP
Ornella Muti Ornella Muti v spoločnosti podnikateľa Richarda Lugnera počas tlačovej konferencie pred bálom.

Očarujúca hviezda na večer zvolila čierne šaty z dielne návrhárky Ulyany Sergeenko, ktoré doplnila výrazným šperkom Pasquale Bruni. Slávna šesťdesiatnička, hoci bola pre Lugnera až treťou voľbou, na plese žiarila. Nielenže sa dobre zabávala, ale s Lugnerom si zatancovala aj v pokročilej hodine a na parkete predviedli aj niekoľko priateľských bozkov, z čoho boli nadšené najmä prítomné objektívy a kamery.

Viedenský podnikateľ Richard Lugner, ktorého na... Foto: SITA/AP
Richard Lugner, Ornella Muti Viedenský podnikateľ Richard Lugner, ktorého na parkete bozkáva talianska filmová herečka Ornella Muti v úlohe hostky počas prestížneho Operballu vo Viedni.

Na adresu peknej Talianky sa vyjadril pre ORF aj Lugner: „Je jednoducho skvelá, úžasná,“ opísal herečku podnikateľ. Na plese sa jej veľmi páčilo, čo podľa jeho slov dokazovalo aj to, že svojim deťom posielala videá zo slávnostného otvorenia Opernballu, až pokiaľ sa jej nevybil mobilný telefón. „Bolo to ako v rozprávke, mala som z toho zimomriavky,“ vyjadrila sa pre rakúske médiá Ornella Muti.

Aj takto vyzeral parket počas viedenského... Foto: SITA/AP
Opernball Aj takto vyzeral parket počas viedenského Opernballu.

Ako uvádzajú rakúske médiá, predsa len jedna nepríjemnosť počas bálu nastala – keď sa reportérka ORF chcela herečky opýtať, čo hovorí na fakt, že pre hostiteľa bola až treťou voľbou, Lugner ostro zasiahol: „Nedovolím, aby ste môjho hosťa urážali.“ Moderátorka narážala na fakt, že Muti sa do hľadáčila Lugnera dostala až potom, čo pozvanie odmietla americká lyžiarka Lindsey Vonn a takisto nemenovaná slávna herečka z Los Angeles.

Ornella Muti v spolčonosti podnikateľa Richarda... Foto: SITA/AP
Ornella Muti Ornella Muti v spolčonosti podnikateľa Richarda Lugnera počas viedenského Opernballu.

Dvojica Lugner – Muti potešila aj kamery, keďže herečka nemala problém zatancovať si práve s hostiteľom plesu, pričom podnikateľ si po jej boku zaspomínal aj na iné talianske hviezdy, ktoré Operball navštívili v minulosti – na herečku Sophiu Loren či modelku Elisabettu Canalis.

Na rozdiel od predošlých ročníkov išlo o pozitívne hodnotenú zmenu – keďže napríklad hviezdneho hosťa z roku 2018, Melanie Griffithovú, rakúske médiá v komentároch ako hosťa Opernballu skôr skritizovali – nielen pre nevhodnú voľbu šiat, ktoré opísali ako málo slávnostné, aj pre jej vyjadrenie, že si ani nepozrela Viedeň, lebo počas jej návštevy bola veľká zima.

Ornella Muti v spolčonosti podnikateľa Richarda...
Počas prestížneho Operballu vo Viedni sa na...
+4Počas prestížneho Operballu vo Viedni sa na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lugner #Opernball #Ornella Muti

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...