Mejkap zakázaný! Gwyneth Paltrow urobila žúr, tieto dámy prišli 'nahé'

Večera a následná párty pre hviezdy Hollywoodu a vybraných priateľov. Presne takú zogranizovala v stredu hollywoodska herečka Gwyneth Paltrow, ktorá už roky fušuje aj do oblasti životného štýlu. Prekvapila však jej podmienka na všetkých hostí.

22.02.2020 12:00
debata

Držiteľka Oscara žiadala všetky prítomné dámy, aby na akciu dorazili bez líčidiel a profesionálneho mejkapu. Sama šla príkladom a pridalo sa k nej niekoľko známych mien. Toto rozhodnutie nadchlo napríklad herečku Demi Mooreovú či umelkyňu Alexandru Grantovú, partnerku herca Keanu Reevesa.

Na zábere, ktorý zavesila na svoj Instagram herečka Demi Moore, je jasne vidieť, že všetky tri dámy prišli na podujatie s celkom „nahou“ tvárou. K Mooreovej sa takto pridala aj jej dcéra Rumer Willis. Medzi ďalšími známymi ženami s nenalíčenou tvárou bola aj herečka Kate Hudson.

„Aká úžasná noc bez mejkapu a s týmito výnimočnými ženami,“ napísala k záberu hollywoodska herečka. „Cítim sa taká naplnená, plná radosti. Krása je viac než to, čo vidíte. Krásu musíte cítiť,“ komentovala ešte Demi Moore.

S návrhom známej herečky, ktorá nedávno odpremiérovala šesťdielny lifestlovo-wellnessový projekt The Goop Lab v spolupráci s Netflixom, sa však nestotožnili všetky dámy. Na záberoch z podujatia vidieť napríklad známu štylistku Rachel Zoe. S výrazne namaľovanými mihalnicami a leskom na perách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #Gwyneth Paltrow #Instagram #Demi Moore #Alexandra Grant

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...