Na Garnerovú úprimné slová Afflecka o ich rozchode zapôsobili

Pred pár dňami Ben Affleck v rozhovore pre "The New York Times" priznal, že celkom vyliečený z rozchodu s Garnerovou stále nie je.

23.02.2020 00:00
Jennifer Garner a Ben Affleck Foto: ,
Herečka Jennifer Garner (v róbe Gucci) s Benom Affleckom na archívnej snímke.
debata

„Vo svojom živote najviac ľutujem to, že som sa nechal rozviesť,“ opísal 47-ročný Affleck a dodal: "Hanba je jedovatá emócia. Nič pozitívne sa v nej nedá nájsť.“ A slávny herec a režisér zabŕdol aj do svojich problémov s alkoholom. „Dlho som popíjal tak normálne. Keď sa začali stupňovať moje problémy v manželstve, začal som piť viac. Bolo to v roku 2015, 2016. Moje pitie tieto problémy ešte zhoršilo.“

Jennifer Garner pri svojom manželovi v ťažkých časoch stála a výrazne mu pomáhala. Ako otca svojich troch detí ho nenechala v štichu a dokonca ho zaviezla na kliniku, kde podstúpil liečenie. „Hollywood Life“ cituje zdroj z okolia Garnerovej, ktorý povedal, ako na Affleckove slová zareagovala: „Jen je ohromená, že si dal Ben tú námahu a pokúša sa stať lepším človekom. A ukazuje aj deťom, aký je ich otec – robí chyby, ale dokáže sa z nich poučiť. Ben je pre ňu veľmi dôležitým človekom a praje mu v živote len to najlepšie. Skutočnosť, že si svoje problémy uvedomuje a ľutuje, čo stratil, na ňu zapôsobilo,“ píše Hollywood Life.

V roku 2015 ohlásil manželský pár Jennifer Garner – Ben Affleck rozchod. Spoločne vychovávali tri deti – Violet (14) Seraphinu (11) a Samuela (7). A hoci neskôr našiel Affleck šťastie po boku producentky Lindsay Shookusovej, aj tento vzťah sa mu rozpadol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....