Bieber prezradil, ktorú manželkinu kamošku má najradšej! Je to táto kráska...

Ak si chcete zachovať dobré vzťahy, asi by ste sa nemali púšťať do diskusie na tému, ktorá z kamošiek vašej manželky je pre vás tá najobľúbenejšia. Spevák Justin Bieber však nemal inú možnosť.

23.02.2020 00:00
debata
Spevák Justin Bieber predstavil hudobný... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Spevák Justin Bieber predstavil hudobný dokument Justin Bieber: Seasons. Spevák Justin Bieber predstavil hudobný dokument Justin Bieber: Seasons.

Kanaďan sa objavil ako hosť v televíznej šou Jamesa Cordena a posadil sa s ním za jeden stôl plný bizarných „dobrôt“. Buď pravdivá odpoveď na otázku alebo možnosť ochutnať vtáčie sliny, býčí penis či jogurt so sušenými mravcami.

Hostiteľ James Corden sa s Bieberom nemaznal a rovno sa ho opýtal na to, ktorá z kamarátok jeho manželky Hailey Baldwinovej z trojice Kendall Jenner, Gigi Hadid a Cara Delevingne je mu najbližšia.

„V poriadku. Kendall, Gigi a Cara Delevingne,“ vymenoval pohotovo Bieber. „Takže tvrdíš, že Kendall je tvoj obľúbenec,“ vzápätí ho konfrontoval moderátor. „Pozri sa, Kendall poznám najlepšie. Strávil som s ňou najviac času, je to naša dobrá kamarátka. Nestrávil som veľmi veľa času s Gigi a tiež nie s Carou,“ začal vysvetľovať Bieber.

Modelka Kendall Jenner je vraj dobrou... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Modelka Kendall Jenner počas prehliadky značky Burberry v Londýne. Modelka Kendall Jenner je vraj dobrou kamarátkou oboch manželov Bieberovcov.

„Nemám vôbec nič proti týmto dvom babám, akurát s Kendall mám lepší vzťah… A nechcem jesť býčí penis,“ doplnil ešte so smiechom Bieber.

Podivným jedlám sa však v tejto „hre“ nevyhol. Keď totiž dostal otázku, v ktorej krajine sú najhorší fanúšikovia, namiesto odpovede rovno siahol po smoothie s čili a krevetami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #kamarátka #Kendall Jenner #hra #James Corden

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...