Affleck túži mať zmysluplný vzťah: Na zoznamkách? Tam ma nenájdete!

Americký herec a filmár Ben Affleck chce mať zmysluplný vzťah.

24.02.2020 00:00
Herec Ben Affleck sa vo filme Justice League... Foto: ,
Herec Ben Affleck sa vo filme Justice League vrátil ako Batman.
debata

Ako uviedol v rozhovore s novinárkou Diane Sawyer, ktorý odvysielali v relácii Good Morning America, na internetových zoznamkách ani na zoznamovacích aplikáciách ho ale nenájde.

„Nie som na žiadnych webstránkach, nie som ani na aplikáciách na randenie. Ani na Tindri, Grindri, Brindri, Bumble či Humble. Nie som na žiadnej z nich. Nesúdim ľudí, ktorí sú. Poznám ľudí, ktorí ich používajú a zabávajú sa, ale to nie je pre mňa,“ vysvetlil 47-ročný umelec.

Zdôraznil, že by chcel „mať vzťah, ktorý je hlboko zmysluplný a taký, ktorému by som sa mohol odovzdať“. Ako neskôr dodal, dúfa, že o päť rokov bude v „zdravom, stabilnom, milujúcom a vernom vzťahu“.

Affleck bol v rokoch 2005 – 2018 ženatý s herečkou Jennifer Garnerovou, s ktorou má tri deti. Iba nedávno v rozhovore pre New York Times priznal, že rozpad manželstva považuje za svoje najväčšie osobné zlyhanie.

V novom filme The Way Back, v ktorom stvárňuje rozvedeného basketbalového trénera závislého od alkoholu a údajne po nakrúcaní scény, kde sa vyznáva svojej exmanželke a ľutuje svoje chyby, musel z pľacu odísť, pretože celý moment veľmi intenzívne prežíval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #vzťah #Ben Affleck #túžba #zmysluplný

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...