Billie Eilish prelomila so skladbou k novej bondovke rekordy

Americká speváčka a hudobníčka Billie Eilish zaznamenala v piatok so svojím novým singlom - ústrednou skladbou k poslednej bondovke - ďalší prelomový úspech v kariére.

23.02.2020 11:49
Billie Eilish Foto:
Billie Eilish na odovzdávaní Oscarov 9. februára 2020.
debata (8)

Skladba počas prvého týždňa od uvedenia pokorila rekordy bondoviek v britských hudobných rebríčkoch, píše agentúra AFP.

Titulná skladba No Time to Die k rovnomennému filmu, ktorý je najnovším pokračovaním ságy o Jamesovi Bondovi, agentovi s povolením zabíjať, skončila podľa oficiálneho singlového rebríčka na prvom mieste. Stala sa tak pre 18-ročnú tínedžerku prvým veľkým úspechom v britských rebríčkoch.

Singel, na ktorom Billie Eilish spolupracovala so svojím bratom, hudobným producentom Finneasom, zaznamenal 10,6 milióna strímov, čo je v porovnaní s ostatnými singlami najviac od začiatku tohto roka.

V januári bodovala Billie Eilish na udeľovaní cien Grammy, na ktorých získala cenu v piatich kategóriách vrátane všetkých štyroch hlavných.

Rodáčka z Los Angeles, ktorá iba v decembri oslávila 18 rokov, je vôbec najmladšou umelkyňou, ktorá sa ujala naštudovania úvodného singlu k bondovke. V poradí 25. filmové pokračovanie Jamesa Bonda príde do kín v apríli.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #rekord #skladba #Billie Eilish #No Time to Die

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....