Leona Lewis: Moja mama vyrastala v detskom domove, aj preto zvažujem adopciu

Anglická speváčka Leona Lewis by si chcela adoptovať dieťa. Pre 34-ročnú interpretku je to záležitosť blízka jej srdcu, no zatiaľ je to otázka budúcnosti.

25.02.2020 00:00
Elton John Foto:
Leona Lewis na párty po udeľovaní Oscarov, ktorú usporiadal Elton John a jeho nadácia boja proti AIDS.
debata

„Moja mama vyrastala v detskom domove, takže to bolo vždy niečo, čo som chcela urobiť a čo je blízke môjmu srdcu,“ povedala pre magazín Closer. Ako ďalej uviedla, s manželom, choreografom Dennisom Jauchom, plánujú mať aj vlastné deti. „Chceli by sme mať deti aj biologicky, ale uvidíme. Teraz si len užívame štádium novomanželov,“ dodala.

Lewis sa s manželom zoznámila, keď Jauch pôsobil v sprievodnej tanečnej skupine na speváčkinom turné, a pár tvoria od roku 2010. Zosobášili sa vlani v júli v talianskom Toskánsku.

Leona Lewis sa preslávila v roku 2006, keď vyhrala tretiu sériu britskej speváckej súťaže The X Factor. Držiteľka troch nominácií na ceny Grammy má na konte päť štúdiových albumov – Spirit (2007), Echo (2009), Glassheart (2012), Christmas, with Love (2013) a I Am (2015). K jej najväčším hitom patria skladby A Moment Like This, Bleeding Love, Run, Better In Time či Happy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Leona Lewis

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...