Judínyovej tehotenské bruško fakt pristane! Aha, ako sa už zaguľacuje

Šťastná budúca mamina sa obliekla do výraznej modrej a hrdo ukázala tehotenské bruško.

24.02.2020 09:11
debata (6)

Len pred dvoma týždňami moderátorka Smotánky, Erika Judínyová (49) priznala, že sa tesne pred päťdesiatkou stane po prvý raz mamou. Šťastie je na nej viditeľné a ako povedala, na bábätko sa spolu s manželom, Štefanom Skrúcaným, veľmi tešia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Erike sa už takto krásne zaguľacuje bruško a vyzerá nádherne ❤❤❤ . . . . #erikajudinyova #baby #babyboom #smotanka #soubiz #markiza

Príspevok, ktorý zdieľa Oficiálny profil Smotánky (@smotanka_official),

Tehotenstvo je už na sympatickej moderátorke jasne viditeľné, čo dokazuje aj fotografia, ktorá sa objavila na oficiálnej stránke relácie Smotánka, ktorej tvárou je Judínyová už dlhé roky. Budúca mamina na nej pózuje v modrých elastických šatách, ktoré veľmi jasne obopínajú jej tehotenské bruško. Tým sa moderátorka hrdo pýši a usmieva sa do objektívu fotografa.

Erika Judínyová a o desať rokov starší Štefan Skrúcaný si povedali „áno“ v apríli 2015. Dvojica sa zasnúbila v roku 2013, svoj vzťah zverejnili v roku 2012. Pre Judínyovú je to prvé manželstvo. Skrúcaný bol ženatý s Darinou Wolfovou, s ktorou má dcéru Lindu. Neskôr si vzal herečku Zuzanu Tlučkovú. Z ich vzťahu vzišli synovia Lukáš a Tomáš.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Erika Judínyová

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...