Michael Douglas po svojom zosnulom otcovi Kirkovi dediť nebude! Dôvod?

Začiatkom februára zomrel vo veku 103 rokov americký herec, producent a režisér Kirk Douglas.

25.02.2020 00:00
Diana Douglas Foto: ,
Herec Kirk Douglas, Diana Douglas, Michael Douglas a syn Michaela Douglasa, Cameron na archívnej snímke.
debata

Počas svojho života nadobudol obrovský majetok. Ako uvádza stránka „Page Six“, jeho majetok, ktorý sa odhaduje na sumu 80 miliónov dolárov, poputuje na charitu. Jeho syn, slávny oscarový herec Michael Douglas, podľa zverejnených správ nezdedí nič.

Kirk Douglas bol už počas svojho života veľmi štedrým podporovateľom rôznych charitatívnych projektov. A to sa nezmenilo ani po jeho smrti. Z balíka 80 miliónov dolárov má 70 miliónov putovať priamo na nadáciu s názvom Douglas Foundation, ktorú predstvaiteľ Spartaka založil spolu s manželkou, Anne Douglasovou (100), pred takmer 60-timi rokmi. Peniaze sú určené na podporu detskej nemocnice v Los Angeles a takisto na podporu vzdelávania a štipendiá pre deti so sociálne slabých pomerov študujúce na univerzite St. Lawrence. Aj zvyšné milióny sa prerozdelia medzi vybrané nadácie.

Michael Douglas (75) tak nebude po svojom slávnom otcovi nič dediť, ako uvádza spomínaná stránka. Biedu trieť rozhodne nebude, Oscarom ovenčený herec, ktorého manželkou je herečka Catherine Zeta-Jones, má svojich miliónov dosť. Jeho majetok sa odhaduje na sumu 300 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dedičstvo #Michael Douglas #Kirk Douglas

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....