Je úžasná! Ktože to zasa ospevuje vojvodkyňu Kate?

Manželke princa Williama sa dostáva podpory nielen od fanúšikov, obdiv vzbudzuje aj u svojej rodiny.

25.02.2020 00:00
Vojvodkyňa Kate z Cambridge. Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge.
debata (4)

Už niekoľko týždňov vojvodkyňa Kate po Veľkej Británii promuje projekt "5 Big Questions“, ktorý je zameraný na prieskum, ako zlepšiť rozvoj najmenších detí do veku 5 rokov a projekt podporuje Nadácia kráľovskej rodiny.

Celonárodný projekt, zdá sa, zapôsobil aj na brata 38-ročnej vojvodkyne, Jamesa Middletona. Na svojom Instagrame podporil jej projekt a napísal: „Touto správou chcem prejaviť veľkú podporu kampane mojej úžasnej sestry,“ napísal okrem iného James, ktorý zároveň k správe pridal aj vlastnú fotografiu z detských čias, na ktorej pózuje so psom jeho starých rodičov.

Brat Pippy a Kate sa sám angažuje vo veciach propagovania boja za duševné zdravie. Pred časom pre Daily Mail napríklad povedal, že pred vyše rokom prežíval veľmi náročné psychické obdobie a preto sa rozhodol podstúpiť terapiu. Otvorene pre médiá priznal, že trpel depresiou.

Aktuálne však plánuje svadbu so svojou francúzskou priateľkou, Alizee Thevenetovou (29). James Middleton a pekná blondínka tvoria pár od roka 2018, v októbri 2019 sa zasnúbili.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #James Middleton

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...