Čerstvá mama Cameron Diaz na tému materstva mlčí! Ale jej manžel nie

47-ročná slávna blondínka a jej 40-ročný manžel, muzikant Benji Madden, sa pred časom stali rodičmi.

26.02.2020 00:00
Rok 2016: Herečka Cameron Diaz Foto: ,
Herečka Cameron Diaz na archívnej snímke.
debata

Informáciou sa spoločne pochválili na Instagrame. Dievčatko menom Raddix Chloe Wildflower Madden prišlo na svet 30. decembra v Los Angeles a manželom ho porodila náhradná matka.

Zatiaľ, čo Diaz sa na túto tému rodičovstva nevyjadrila, Madden sa ozval prostredníctvom Instagramu. Hoci fotografiu dcérky nezverejnil, svoje aktuálne rodinné šťastie opísal takto: „Moja manželka a dcérka ma napĺňajú takou obrovskou vďačnosťou. Každý deň sa cítim taký šťastný. Len som to chcem povedať nahlas,“ napísal k zverejnenému obrázku ruží.

Rodáčka zo San Diega sa pred vyše piatimi rokmi pracovne stiahla a nové filmy nenakrúca. Pre magazín InStyle v auguste povedala: „Verejnosti som dala viac ako polovicu svojho života. Cítim, že je v poriadku, spraviť si teraz čas pre seba, na reorganizáciu a aby som si vybrala, ako sa chcem vrátiť do sveta. Keď sa rozhodnem. Hranie mi nechýba.“

V roku 2015 sa Diaz, hviezda komédií ako Niečo na tej Mary je či Svadba môjho najlepšieho, vydala za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cameron Diaz #Benji Madden

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...