Po rozchode s Kaiou Gerberovou začal známy komik hovoriť! Prezradil aj dôvod ich konca

Začiatkom novembra sa v amerických médiách objavili správy, že modelka Kaia Gerber (18), krásna dcéra Cindy Crawfordovej, randí s komikom Peteom Davidsonom (26).

26.02.2020 06:00
Topmodelka Kaia Gerber sa tiež objavila na... Foto: ,
Topmodelka Kaia Gerber.
debata

Ich vzťah však nemal dlhé trvanie a prominentnej láske v januári odzvonilo. Dvojica o svojom vzťahu zaryto mlčala a Kaia Gerber mlčí doteraz. O okolnostiach rozchodu prehovoril Davidson v rozhlasovej relácii moderátora Charlamagne Tha God. „Boli sme spolu pár mesiacov,“ začal opisovať komik. „Ona je ešte veľmi mladá a ja teraz prechádzam náročným obdobím.“ Davidson pred pár dňami priznal, že opäť podstupuje liečenie z drogovej závislosti.

Podľa jeho slov by Kaia nemala v takom mladom veku žiť život, kedy si musí robiť starosti o nejakého problémového chlapa. „Mala by si len užívať, zabávať sa. Jednoducho, nestretli sme sa v správnom čase a na správnom mieste.“ Jednou vetou sa vyjadril aj smerom k rodičom jeho mladej expriateľky, Cindy Crawfordovej (54) a Rande Gerbera (57). Do vzťahu ich dcéry sa podľa jeho slov nijako zvlášť nestarali, boli však vždy ochotní pomôcť. „Sú jednoducho super.“

Komik Pete Davidson. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Pete Davidson Komik Pete Davidson.

Kaia Gerber tak „rozšírila“ zoznam celebritných expriateliek Davidsona. Okrem nej na ňom je napríklad herečka Kate Beckinsale, s ktorou prežil niekoľkomesačný románik. Beckinsale bola od Davidson staršia o dvadsať rokov. Následne randil aj s modelkou Margaret Qualley, dcérou herečky Andie MacDowellovej. V roku 2018 mu padla do oka Ariana Grande, s ktorou sa dokonca zasnúbil. Ale ani tento vzťah nemal dlhé trvanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #Kaia Gerber

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...