Herečka Michaela Kuklová bojuje s rakovinou. Fanúšikom poslala odkaz aj prosbu

Známa česká herečka Michaela Kuklová (51) fanúšikom na sociálnych sieťach oznámila, akým obdobím práve prechádza.

25.02.2020 16:11
Michaela Kuklová Foto:
Herečka Michaela Kuklová na archívnej snímke z decembra - počas krstu knihy Haliny Pawlowskej s názvom Takhle jsem si to teda nepředstavovala.
debata (4)

Napriek diagnóze, ktorá znie karcinóm prsníka, herečka neprichádza o optimizmus a oznamuje, že sa cíti v plnej sile. Správu zverejnila prostredníctvom Instagramu aj Facebooku.

„Moji milí kamaráti, priatelia a fanúšikovia, než sa tichou poštou roznesú špekulácie a katastrofické scenáre, keď jedinou vecou, ktorá ma trápi, je klamstvo, ktorého sa ďalej dopúšťať nechcem, rada by som vám oznámila, že mi bol diagnostikovaný karcinóm prsníka. V súčasnej dobe som po operácii a výsledky sú priaznivé. V ďalšom čase sa doliečim. Pracujem, cítim sa zdravá, v plnej sile, psychicky celkom pokojná, v súlade s chorobou a nepochybujem, že budem v poriadku. S nesmiernou úctou k ich práci a ľudskosti ďakujem všetkým lekárom a sestričkám za ich schopnosti i skvelú starostlivosť. Nepotrebujem súcit, ani ľútosť, nič hrozné sa mi nedeje, som len jednou z mnohých. Nevidím dôvod upínať na seba pozornosť. Ďakujem s láskou svojmu priateľovi, synovi, rodine a kamarátkam za ich podporu a som veľmi šťastná, že sa o mňa nemusia báť. Prosím médiá, aby sa vyvarovali špekuláciám s ohľadom na môjho syna, čo by v ňom mohlo vyvolať bezdôvodný strach. Vopred veľmi ďakujem. S láskou Míša,“ napísala sympatická tmavovláska.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku. S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím. Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. ☺️❤️ Prosím média, aby se vyvarovala spekulací a srdcervoucích titulů s ohledem na syna, které by v něm mohly vyvolat bezdůvodný strach. Předem moc děkuji. Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou Míša

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official),

Ešte v decembri sa herečka ukázala v spoločnosti spolu so svojím partnerom. Prijala pozvanie na krst knihy Haliny Pawlowskej s názvom „Takhle jsem si to teda nepředstavovala“. Niekdajšia slávna predstaviteľka rozprávkových princezien mala na tvári úsmev a vyzerala na jednotku.

Herečka Michaela Kuklová s partnerom počas... Foto: Profimedia
Michaela Kuklová Herečka Michaela Kuklová s partnerom počas krstu knihy Haliny Pawlowskej s názvom Takhle jsem si to teda nepředstavovala.

Kuklovú preslávila najmä rozprávka Zdeňka Trošku „O princezně Jasněnce a létajícím ševci“, ktorá vznikla v roku 1987. Ako hlavná predstaviteľka sa pred kamery snímky postavila ako 19-ročná. Herečka sa v poslednom období objavovala napríklad v českom seriáli Rodinné vzťahy (2018) či v Ordinácii v ružovej záhrade (2015).

Michaela Kuklová ako Jasněnka v roku 1987. Foto: Česká televize
Michaela Kuklová Michaela Kuklová ako Jasněnka v roku 1987.

Jej manželom bol herec Jiří Pomeje. Po rozvode žila s podnikateľom Romanom Holomkom, s ktorým má syna Romana. Ten prišiel na svet v roku 2008.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #rakovina prsníka #Michaela Kuklová

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...