Mladoženáč Bolek Polívka zverejnil foto zo svadby! Ste zvedaví na nevestu?

Magický dátum 22.2. 2020 očaril aj známeho českého herca Bolka Polívku, ktorý sa práve tento deň oženil.

27.02.2020 11:00
debata (12)

„Áno“ povedal matke svojich troch najmladších detí – Jany (15), Františka Antonína (12) a Mariany (11), Marcele Černej (50). Pred oltár sa postavili po spoločne prežitých 24 rokoch, Polívka v lete oslávil okrúhlu sedemdesiatku.

Pár dní po svadbe sa už mladomanželia pochválili aj svadobnými zábermi, ktoré sa objavili na instagramovej stránke Divadla Bolka Polívky. Manželia zverejnili tri fotografie z ich veľkého dňa a zároveň prezradili zopár detailov – na svadbe sa zúčastnil aj ženíchov herecký kolega Jiří Bartoška, ktorý mu išiel za svedka. Bartoškova manželka Andrea zasa svedčila neveste – Marcele Černej. Obrad sa konal v kostole sv. Michala v Brne.

Polívka, ktorého preslávili snímky ako Dědictví aneb Kurvahošigutntág, Zapomenuté světlo, Pupendo či Ženy v běhu, sa tak pre manželstvo rozhodol už po tretí raz. Jeho prvou manželkou bola Stanislava, s ktorou má dcéru Kamilu (44). Druhú manželku, peknú Francúzku Chantal Poullain, si zobral za manželku v roku 1987 potom, čo sa s ňou zoznámil počas zahraničného turné. V manželstve vydržali do roku 2002, kedy sa rozviedli. Majú syna Vladimíra, ktorý sa venuje herectvu. Polívka je ešte otcom Anny (40), ktorej mamou je herečka Evelyna Steimarová. Anna Polívková patrí v medzi najobsadzovanejšie české herečky, aktuálne ju môžeme vidieť v kinách v komédii „Případ mrtvého nebožtíka“.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Bolek Polívka #nevesta

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...