Spáľme a utopme Amber! Drsné sms-ky Johnnyho Deppa o exmanželke

Johnny Depp žaluje denník Sun za údajnú urážku na cti. Tej sa mal dopustiť publikovaním informácií o jeho údajnom útoku na exmanželku Amber Heard.

29.02.2020 12:00
Manželia Amber Heard a Johnny Depp. Foto: ,
Amber Heard a Johnny Depp na archívnej snímke.
debata (1)

Kauza okolo údajného násilného správania sa amerického hviezdneho herca Johnnyho Deppa k svojej exmanželke Amber Heard nabrala nové rozmery po tom, ako právni zástupcovia britského denníka Sun začali vo štvrtok pred londýnskym súdom čítať SMS-správy, ktoré Depp údajne posielal o svojej vtedajšej žene svojmu hereckému kolegovi Paulovi Bettanymu. O šokujúcich a necitlivých SMS-správach informoval v piatok renomovaný britský denník The Guardian.

„Spáľme Amber,“ navrhuje najskôr podľa Guardianu Depp v SMS-ke Bettanymu z novembra 2013. V ten istý deň, o nejaký čas neskôr, mu píše: „Utopme ju predtým ako ju spálime!!! A ja potom (nasleduje vulgarizmus) jej obhorené telo, aby som sa uistil, že je mŕtva.“

Sú tieto správy pravé a kde sa vzali? Podľa Guardianu pochádzajú zo súboru okolo 70-tisíc textových správ, ktoré si herec posielal s inými ľuďmi, a ktoré mal k dispozícii jeho vlastný – dnes už bývalý – tím právnikov. Ten ich údajne „nedopatrením“ sprístupnil protistrane – právnikom denníka Sun.

V kauze, ktorú aktuálne rieši londýnsky súd, pritom samotný Depp žaluje denník Sun za údajnú urážku na cti, ktorej sa mal denník dopustiť publikovaním informácií o jeho údajnom fyzickom útoku na exmanželku Amber Heard počas letu súkromným lietadlom v máji 2014.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...