Gottovi fanúšikovia sa môžu tešiť na jeseň! Ivana prezradila, čo veľké pre nich chystá

Nebolo tajomstvom, že Karel Gott začal na sklonku života písať autobiografiu.

28.02.2020 14:00
Karel Gott Foto:
Karel Gott s manželkou Ivanou na archívnej snímke počas nakrúcania klipu Ta pravá.
debata

Po jeho úmrtí nebolo celkom jasné, či avizovaná kniha uzrie svetlo sveta. Vdova po spevákovi, Ivana Gottová, na facebooku aktuálne prezradila, že fanúšikovia jej zosnulého manžela sa knihy predsa len dočkajú.

„Kniha bola dopísaná manželom ešte na sklonku jeho života. Aktuálne pracujeme na jej vizuálnej podobe, čo je v kompetencii Karl Gott Agency. Predpokladáme, že by manželova autobiografia mala vyjsť tento rok na jeseň.“

O pripravovanej knihe ešte počas života pravidelne informoval aj sám interpret. Napríklad v júni 2019 fanúšikom napísal, že odišiel na Sardíniu, aby tu spomínal na okamihy z jeho života práve preto, aby ich potešil veľkou autobiografickou knihou.

O pár mesiacov nato sa už na facebooku podelil o záber, na ktorom sedí za stolom a pred ním je rozložené množstvo fotografií, do výberu ktorých sa Karel Gott pustil práve kvôli knihe.

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie, a pozvaných hostí. Medzi nimi bol prezident Miloš Zeman, český a slovenský premiér Andrej Babiš a Peter Pellegrini a desiatky hostí z umeleckého sveta – Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Ivana Gottová

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...