Oscary tento rok Meghan nezlákali, toto podujatie v New Yorku si zrejme ujsť nenechá

Každoročne je MET Gala najdôležitejšou módnou udalosťou plnou tých najslávnejších hviezd, kedy sa pred objektívmi každá z pozvaným dám snaží očariť čo možno najoriginálnejšou dizajnérskou róbou.

02.03.2020 00:00
Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan.
debata

Zoznam hostí je podobne exkluzívny ako napríklad zoznam hostí oscarového večera. Lady Gaga, Jennifer Lopez, Rihanna, Salma Hayek či Dakota Johnson – to je len malá ukážka dám, ktoré sme na tomto podujatí v Metropolitnom múzeu v New Yorku videli po minulé roky.

MET Gala 2019: Tenistka Serena Williams v... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
2019 MET Museum Costume Tenistka Serena Williams v kreácii Atelier Versace. Benefit Gala MET Gala 2019: Tenistka Serena Williams v kreácii Atelier Versace.

Denník The Sun aktuálne priniesol informáciu, že na podujatí, ktoré sa tento rok uskutoční 4. mája, by sa mala objaviť aj 38-ročná vojvodkyňa Meghan. Jej spoločníkom by mal počas večera byť Edward Enninful, šéfredaktor britskej mutácie magazínu Vogue. Hostiteľom večera býva už tradične americký magazín Vogue reprezentovaný jeho šéfkou Annou Wintour. Práve s Edwardom Enninfulom manželka princa Harryho pripravila jedno vydanie magazínu Vogue – išlo o vydanie september 2019. Meghan sa v čísle rozhodla upriamiť pozornosť nie na seba, ale na iné ženy, ktoré ona sama označila za inšpiratívne.

MET Gala 2019 - Lady Gaga skončila na červenom... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Lady Gaga MET Gala 2019 - Lady Gaga skončila na červenom koberci v podprsenke a nohavičkách.

Každoročne sa podujatie Met Gala spája s motívom, ktorý má zároveň dominovať aj v modeloch, ktoré pozvané celebrity zvolia na červený koberec. Tento rok to bude román „Orlando“ spisovateľky Virginia Woolfovej, v ktorom sa zaoberá témou rodovej identity.

Na prestížnom a sledovanom módnom podujatí sa v minulosti zúčastnili aj hviezdne dámy, ktoré sú priateľkami vojvodkyne Meghan – Serena Williams, Oprah Winfrey či Beyoncé. Aj táto informácia môže zohrať v konečnom rozhodovaní sa manželky princa Harryho istú rolu. Účasť na „módnom gala roka“ by tak prišla mesiac potom, čo sa britský princ Harry a jeho manželka Meghan definitívne osamostatnia od kráľovskej rodiny – termín je daný na 31. marca.

Podľa britských médií mali manželia – Harry a Meghan, tento rok aj pozvánku na udeľovanie Oscarov. Filmovým cenám však dali „košom“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #MET Gala #vojvodkyňa Meghan

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...