Som taký bohatý, že môžem kedykoľvek ísť do Grécka, teší sa Tom Hanks

Oscarový herec Tom Hanks sa nezaujíma o moc ani peniaze, hoci jeho práca mu priniesla oboje.

02.03.2020 01:05
Herec Tom Hanks. Foto: ,
Herec Tom Hanks.
debata

63-ročný herec si svoju pozíciu hollywoodskej ikony veľmi váži, aj to, že mu priniesla slávu a bohatstvo. Vysvetľuje však, že pre tieto dôvody svoju prácu nerobí. Ako herec pracuje z iného dôvodu – nič by mu podľa jeho slov neprinášalo toľko zábavy ako práve herectvo.

„Povedal by som, že počas všetkých tých rokov, keď som si uvedomoval, čo obnáša práca herca – remeslo, nadšenie, umenie – som prišiel na to, že žiadne povolanie nie je zábavnejšie než toto. Nerobím herectvo pre moc, hoci možno nejakú mám, nerobím to pre peniaze, hoci, človeče, som naozaj bohatý. Až tak, že môžem hocikedy vycestovať do Grécka,“ povedal pre magazín People s úsmevom a dodal: „Ale za herectvo neexistuje žiadna náhrada,“ opísal nadšenie svojím povolaním Hanks.

Vášeň pre herectvo ho sprevádza celé desaťročia a ako dodal: „Herectvo je najúžasnejším a najlepším povolaním, aké existuje.“

Hanks je držiteľom dvoch Oscarov – v roku 1995 získal sošku za výkon vo filme Forrest Gump. V roku 1993 mu Oscara vyniesla hlavná úloha v snímke Philadelphia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #Tom Hanks

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...