Odkaz Hatcherovej single ženám: Buďte hrdé na svoje životy, aj keď nežijete v páre

Slávna herečka Teri Hatcher nemá problém s tým, že žije sama.

02.03.2020 00:00
Teri Hatcher Foto: ,
Herečka Teri Hatcher.
debata

A hoci hviezda seriálu Zúfalé manželky (2004 – 2012) nemala od rozchodu s druhým manželom, Jonom Tenneym v roku 2003 žiaden vážny vzťah, svoj život rozhodne nepovažuje za osamelý.

„Existuje veľmi výrazný rozdiel medzi tým byť sám a byť osamelý,“ opísala seriálová hviezda v rozhovore pre magazín People a pokračovala: „Hoci som už dlhý čas single, môj život nemôžem nazvať osamelým.“ Toto klišé by som už rada ‚pochovala‘."

55-ročná hviezda dokonca nemá ani v pláne opäť sa vydať. „Mnoho žien, ktoré sa rozvedú, sa už potom nevydajú. Môže to znieť depresívne, ale nie je to tak. Tieto ženy určite len neprežívajú zo dňa na deň, ale doslova kvitnú. Stávajú sa silnejšími, zarábajú peniaze, stravujú sa zdravo, cestujú… ,“ opísala slávna herečka. Napokon si neodpustila ešte jednu radu pre ženy ako ona. „Človek môže byť hrdý na svoj život, aj keď nežije v páre.“

Herečka bola Teri Hatcher v rokoch 1988 až 1989 vydatá za Markusa Leitholda. V roku 1994 povedala „áno“ hercovi a režisérovi Jonovi Tenneymu, s ktorým má jedno dieťa, dcéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #Teri Hatcher

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....