Pořízkovú vylúčil zosnulý manžel z poslednej vôle! Cítim to ako zradu, vyhlásila

Napriek tomu, že spolu už dlhší čas nežili, česká modelka Paulína Pořízková sa netajila svojimi citmi a blízkym vzťahom s manželom Ricom Ocasekom. Jeho smrť ju zaskočila. No nielen tá.

02.03.2020 13:30
debata (1)
Česká rodáčka - modelka Paulína Pořízková s... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Paulína Pořízková s manželom Ricom Ocasekom Česká rodáčka - modelka Paulína Pořízková s manželom Ricom Ocasekom na archívnom zábere.

Ako sa pred pár dňami ukázalo, Ocasek, ktorý nečakane zomrel v septembri minulého roka, úplne vynechal českú rodáčku z poslednej vôle. Z jeho majetku, do ktorého sa okrem nehnuteľností či financií radia aj autorské práva k jeho hudobnej tvorbe, tak 54-ročná Pořízková nedostane nič.

„Robí to celý ten proces trúchlenia skutočne ošemetný, komplikovaný. Najradšej by som bola schopná cítiť len smútok, postrádať ho, ale nejde to, ak zároveň prežívate pocit zrady, ublíženia,“ vyhlásila počas rozhovoru pre CBS Sunday Morning niekdajšia supermodelka.

Napriek tomu, že dvojica sa plánovala rozviesť, v čase Ocasekovej smrti stále údajne žila spolu. Ako píše portál Deadline.com, Ocasek zmenil svoju poslednú vôľu pár mesiacov pred smrťou. A údajne v nej stojí nasledovné.

„Aj keby som umrel pred tým, ako nás súd rozvedie, Paulina nebude mať nárok na žiaden dedičský podiel. Pretože ma opustila,“ píše portál. Ocasek údajne z poslednej vôle vyčlenil aj dve zo svojich šiestich detí. Či ide o dvoch synov, ktorých mal s niekdajšou hviezdou titulných stránok, nebolo doposiaľ oficiálne potvrdené. Okrem nich má ďalších štyroch synov, po dvoch z predchádzajúcich dvoch manželstiev.

Podľa Deadline.com Pořízková plánuje napadnúť poslednú vôľu a na základe zákonov v štáte New York si nárokovať tretinu pozostalosti. V hre bude údajne komplikované dokazovanie, že a či Ocaseka opustila.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #dedičstvo #Zrada #Paulína Pořízková #Ric Ocasek

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...