Lopez prehovorila o veľkom oscarovom sklamaní: Stojím za to aj bez sošky!

Oscarová sezóna je už pomaly zabudnutá, ale herečka a speváčka Jennifer Lopez asi na ňu len tak ľahko nezabudne. Bohužiaľ preto, lebo bola pre ňu sklamaním.

03.03.2020 00:00
debata
Herečka a speváčka Jennifer Lopez. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Lopez prišla v šatách Georges Hobeika Haute Couture. Herečka a speváčka Jennifer Lopez.

Lopezovú akadémia nenominovala vo vedľajšej hereckej úlohe za výkon vo filme Zlatokopky, hoci mesiace pred vyhlásením nominácií sa priam stávkovalo, že má hviezda nomináciu vo vrecku. Chválili ju kritici aj diváci. Napriek tomu však do boja o sošku nezasiahla.

V rozhovore s moderátorkou Oprah Winfreyovou sa prvýkrát priznala k tomu, že bola z toho smutná. „Bola som smutná, jasné, že som bola, pretože tomu toľko predchádzalo. Dostala som toľko dobrých reakcií – viac než kedykoľvek predtým. Všade sa písalo, že ma nominujú na Oscara. Že by to bolo bláznovstvo, ak by ma vynechali,“ opísala svoje pocity Lopez.

Priznala sa, že čítala všetky tie pochvaly a ódy a potom odrazu v deň vyhlásenia nominácií jej meno nezaznelo. „Bolo to trochu sklamanie. A nielen pre mňa, aj pre môj tím. Sú v ňom ľudia, ktorí sú so mnou dvadsať, možno dvadsaťpäť rokov a všetci mali veľkú nádej. Takže, keď sa to neudialo, mala som odrazu pocit, že som ich sklamala,“ pokračovala Jennifer Lopez.

Rozhovor však uzavrela pozitívne a s tým, že si uvedomila, že „nepotrebuje tú cenu, aby jej povedala, že za to stojí“. Podľa Lopezovej bol totiž pre ňu rok 2019 a aj začiatok toho ďalšieho naozaj výnimočný a priniesol jej množstvo príležitostí, aké sa v jej kariére dovtedy neobjavili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #rozhovor #Oprah Winfrey #Oscar #sklamanie

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...