Napriek nevere a rozvodu nemá Barbara Becker na Borisa ťažké srdce: Som mu vďačná

Barbara Becker (54) bola vydatá už dva razy. Za tenistu Borisa Beckera v rokoch 1993 – 2001.

03.03.2020 12:30
debata

Od roku 2009 do roku 2011 bola vydatá za umelca Arneho Quinzea. Dizajnérka šperkov a príležitostná herečka je dvojnásobnou mamou – má synov Noaha (26) a Eliasa (20), ktorých otcom je práve Boris Becker. Ešte počas ich manželstva, v roku 2000, prišla na svet Anna Ermaková, nemanželská dcéra slávneho nemeckého tenistu. Jej mamou je modelka Angela Ermakova.

Hoci sa prominentné manželstvo skončilo pred devätnástimi rokmi rozvodom, Barbara Becker je za svojho exmanžela dodnes vďačná. Povedala to v rozhovore pre „Bild am Sonntag“. „Celkovo sa cítim vďačná. Za všetko, za môj život, za všetky tie dary. A predovšetkým za moje deti,“ povedala Barbara a priznala aj to, že je vďačná za svoj privilegovaný život. Vo svojom novom domove v Miami prežíva svoj sen. „Žijem v stave šťastia. Neviem, či sa dá zvyknúť na to, že je človek obklopený morom a palmami,“ nadchýna sa. „Navždy budem vďačná za to, že mám všetky tieto dary. A ich veľkú časť som dostala od Borisa.“

Niekdajší tenisový šampión Boris Becker (v... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Germany Laureus Awards Niekdajší tenisový šampión Boris Becker (v strede) po boku dvoch synov - Noaha (vľavo) a Eliasa.

Barbara Becker je aktuálne opäť single. Pred Vianocami sa jej rozpadol vzťah s argentínskym obchodníkom Juanom Lopezom Salaberrym. Párik bol spolu tri roky a Barbara Becker bola od svojho partnera staršia o 18 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Becker #Barbara Becker

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...