V seriáli o deti núdzu nemala! Prečo sa slávna pestúnka Fran nikdy nestala mamou?

V rokoch 1993 – 1999 bola herečka Fran Drescher (62) hviezdou seriálu Pestúnka Fran, ktorý jej okrem iných cien vyniesol aj cenu Emmy (1995) a vysielal sa vo vyše 90 krajinách sveta.

04.03.2020 00:00
Fran Drescher sa vracia k divákom v novom... Foto: ,
Herečka Fran Drescher.
debata

V populárnom seriáli sa starala o tri deti – Gracie, Margaret a Brightona – až sa napokon stala ich nevlastnou mamou. V reálnom živote jej však deti – vlastné ani adoptované – dopriate neboli.

V rozhovore pre magazín „Cut“ prehovorila o svojej nenaplnenej túžbe po potomkoch. Slávna hviezda je presvedčená, že táto rola by jej „sedela“. „Určite by som bola dobrá mama a občas mi v tejto súvislosti napadne, že som niečo zmeškala,“ opísala Drescher.

Herečka bola dva razy vydatá, ale detí sa v manželstvách nedočkala. Jej prvé manželstvo s Petrom Marcom Jacobsonom vydržalo 21 rokov. V roku 1999, po ich rozvode, jej exmanžel priznal, že je homosexuál. V roku 2000 herečke diagnostikovali rakovinu maternice, ktorá jej bola odstránená. Plány o vlastných deťoch sa tak pre herečku rozplynuli.

S druhým manželom, Shivom Ayyaduraiom, žila v rokoch 2014 až 2016, sa o adopcii rozprávali, čo herečka potvrdila aj v rozhovore pre magazín Closer. Ten poskytla na začiatku ich vzťahu. „Hovorili sme o tom, ale je to pre nás skoro. Najskôr musíme zistiť, či sa na to už necítime byť starí a či to ešte dokážeme urobiť,“ opísala. Toto manželstvo však stroskotalo skôr, než sa dvojica na tento krok odhodlala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pestúnka Fran #Fran Drescher

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....