Prekvapenie na svadbe princeznej Beatrice! Malý syn jej snúbenca zohrá dôležitú rolu

Ďalšia kráľovská svadba sa blíži. Princezná Beatrice a milionár Edoardo Mapelli Mozzi sa vezmú 29. mája v kráľovskej kaplnke v Paláci svätého Jakuba.

05.03.2020 00:00
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo... Foto: ,
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v Taliansku.
debata

O 35-ročnom fešákovi, Edoardovi Mapelli Mozzim, sa doteraz hovorilo ako o milionárovi, ktorý sa svadbou s členkou kráľovskej rodiny „vystrelí“ do najvyšších šľachtických kruhov. Ani princezná Beatrice (31) sa však nemôže sťažovať na zázemie svojho snúbenca.

Beatrice sa vydá do váženej talianskej šľachtickej rodiny. Ako uvádza denník „Daily Mail“, Edoardo je členom talianskej šľachtickej rodiny, ktorej rodokmeň sa dá vysledovať až do desiateho storočia. Edoardo je druhým potomkom olympijského lyžiara, gróga Alessandra Mapelli Mozziho (68) a jeho starý otec bol taliansky gróf Gian Paolo Mapelli Mozzi.

Ako opísal Alessandro Mapelli Mozzi, jeho slávna talianska rodina sa má čím chváliť – jej členmi je osem veľvyslancov, 15 sudcov, 29 právnikov, 5 lekárov či 21 spisovateľov a básnikov… Aktuálne do nej pribudne aj jedna princezná. Beatrice tak po svadbe dostane aj titul talianskej grófky, každý ich potomok sa takisto dočká aj takéhoto titulu.

Z predošlého vzťahu má Edoardo syna Wolfieho. 3-ročný chlapec zohrá počas svadby dôležitú úlohu, ako informujú britské médiá. Snúbencom odovzdá pred oltárom prstene.

Princezná Beatrice je dcéra princa Andrewa a jeho bývalej manželky Sarah Ferguson. Je deviata v poradí na britský kráľovský trón.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #princezná Beatrice #Edoardo Mapelli Mozzi

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...