Módna šou v podaní Kate! Neuveriteľné, koľko modelov vystriedala počas dňa

Počas stredy mali Kate a jej manžel, princ William, v Dubline nabitý program. Vojvodkyňa z Cambridge striedala jeden model za druhým.

05.03.2020 09:15
debata

V stredu sa vojvodkyňa Kate spolu s manželom, princom Williamom, pozrela do charitatívneho centra na liečbu duševných porúch. Trojnásobná mama si na túto príležitosť obliekla biely kabát s dvojradovým zapínaním značky Reiss. Zaujímavosťou je, že ide o kúsok staršieho dáta – na Kate sme ho videli už v roku 2008 – kedy bola „iba“ priateľkou britského princa.

Vojvodkyňa Kate s manželom, princom Williamom,... Foto: SITA/AP
Kate Vojvodkyňa Kate s manželom, princom Williamom, počas návštevy v Dubline v bielom kabáte značky Reiss.

Pod kabátom mala oblečenú čiernu blúzku s bielymi bodkami značky Equipment za 250 eur, ku ktorej skombinovala čierne nohavice a lodičky v rovnakej farbe.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy charitatívneho... Foto: SITA/AP
Kate Vojvodkyňa Kate počas návštevy charitatívneho centra na liečbu duševných porúch, na sebe má bodkovanú blúzku značky Equipment .

Návšteva literárneho múzea v Dubline sa pre 38-ročnú hnedovlásku niesla v znamení ružovej, opäť však siahla po bodkách. Išlo o vintage model z dielne módneho domu Oscar de la Renta. Zvolila efektné bodkované šaty zdobené čiernym lemovaním na rukávoch a takisto čiernym pásom v oblasti drieku. Zaujímavým detailom však bol bohato nazdobený golierik. V šatách sa Kate ukázala aj na večernej recepcii.

Vojvodkyňa Kate s manželom, princom Williamom,... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate s manželom, princom Williamom, počas návštevy Literárneho múzea v Dubline v šatách Oscar de la Renta.

V stredu ešte manželský pár stihol aj návštevu farmy a takisto ramantickú prechádzku na poloostrove Howth. V tomto prípade sa Kate na pobyt v prírode „vyzbrojila“ aj čo sa oblečenia týka – na nohách mala jej obľúbené hnedé kožené čižmy značky Penelope Chilvers, ktoré vlastní už 16 rokov a práve na potulkách prírodou po nich siaha pravidelne.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy farmy neďaleko... Foto: SITA/AP
Kate Vojvodkyňa Kate počas návštevy farmy neďaleko Dublinu, na nohách má svoje obľúbené čižmy značky Penelope Chilvers.
Vojvodkyňa Kate počas návštevy Dublinu, na sebe...
Vojvodkyňa Kate počas návštevy charitatívneho...
+3Vojvodkyňa Kate počas návštevy farmy neďaleko...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Írsko #vojvodkyňa Kate #princ William #Dublin

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...