Katy Perry je tehotná! A takto to povedala svetu

Pre 35-ročnú spevácku hviezdu ide o prvého potomka, ktorého porodí snúbencovi, hercovi Orlandovi Bloomovi.

05.03.2020 09:28
Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju... Foto: ,
Herec Orlando Bloom a Katy Perry.
debata (2)

A je to vonku! Speváčka Katy Perry prezradila, že je tehotná. Správu potvrdila magazínu People ale aj vo zverejnenom videu na Instagrame. Vyšla tak von s informáciou, ktorá sa zrejme už nedala tajiť. Aj prostredníctvom Twitteru opísala, akú úľavu pocítila potom, čo prestala novinku tajiť. Tehotenské bruško ukázala v klipe novinky „Never Worn White“. Po zverejnení správy sa začali množiť blahoželania od fanúšikov aj slávnych kolegýň, radosť prejavili napríklad Katherine McPhee či Cardi B. „Toto leto sa toho bude veľa diať. Nielenže budem rodiť, doslova, ale tiež obrazne privediem na svet niečo, na čo ste čakali,“ povedala a zároveň vysvetlila, že pre oznámenie tehotenstva v hudobnom videu sa rozhodla preto, že práve prostredníctvom hudby komunikuje so svojimi fanúšikmi.

Správy o možnom tehotenstve sa americkými médiami v súvislosti s Katy Perry (35) a jej snúbencom, hercom Orlandom Bloomom (43), už šírili niekoľkokrát. Pravdivými sa stali až teraz, rok po ich zásnubách. Vo februári 2019, na sviatok svätého Valentína, jej herec Orlando Bloom nastokol na prst zásnubný prsteň.

Obe hviezdy, ktoré spolu randia od roku 2016 (nakrátko sa rozišli v roku 2017), majú už za sebou jedno nevydarené manželstvo. Perry bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, pred oltár sa postavili v roku 2011, ale do roka sa ich manželstvo rozpadlo. Bloomovou manželkou bola austrálska topmodelka Miranda Kerr. S ňou má herec aj 9-ročného syna Flynna.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Katy Perry #Orlando Bloom

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...