Nedostala som tú správnu pomoc, tvrdí Demi Lovato o návrate k závislosti

Minulý rok bol pre speváčku Demi Lovato mimoriadne náročný. Po náhlom predávkovaní skončila v nemocnici a následne podstúpila odvykaciu liečbu. Nebolo to pritom prvýkrát.

06.03.2020 00:00
Speváčka Demi Lovato počas vystúpenia so... Foto: ,
Speváčka Demi Lovato počas vystúpenia so skladbou Anyone na cenách Grammy.
debata

Niekdajšia detská hviezda bojovala so závislosťou už od tínedžerského veku a snažila sa roky zostať „čistá“. V rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneresovou však poznamenala, že pomoc, ktorú dostala, nebola správna a patričná.

„Prvýkrát som skoncovala s pitím, keď som mala devätnásť. Čo je vlastne vek, keď by som ešte vôbec nemala začať piť alkohol,“ uviedla v televíznej šou. „Dočkala som sa pomoci, ktorú som v tom čase potrebovala. Ale išlo o prístup, že jeden postup funguje na všetkých,“ komentovala Lovato.

Údajne to fungovalo pomerne dlhý čas, ale keď sa k tomu pridá aj problém s príjmom potravy, ktorým tiež speváčka trpela, všetko sa vraj dosť skomplikuje. „Viedlo ma to k tomu, že som bola skutočne, skutočne nešťastná. Prosila som o pomoc, ale nedostala som pomoc, ktorú som potrebovala,“ vysvetlila moderátorke DeGeneresovej.

„Bola som šesť rokov triezva, ale cítila som sa mizerne. Mizernejšie ako keď som pila,“ dodala 26-ročná speváčka, ktorá sa vraj opäť snaží zvládnuť svoju závislosť. Tentoraz však už by mala mať pomoc ušitú na mieru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #alkohol #závislosť #Demi Lovato

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...