Katy Perry sa chcela vydávať tehotná! Svadobné plány prerušil koronavírus

Len pred pár dňami svetom obletela správa, že americká speváčka Katy Perry čaká svoje prvé dieťa, ktoré porodí v lete snúbencovi, hercovi Orlandovi Bloomovi.

07.03.2020 00:00
Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku... Foto: ,
Herec Orlando Bloom a Katy Perry.
debata

35-ročná hviezda nemôže byť šťastnejšia, čo opísala aj v rozhovore pre „SiriusXM“. „Som nesmierne vďačná za všetko, čo som doteraz mohla robiť a za to, čo som dosiahla, za všetky ciele, ktoré som mohla vyčiarknuť zo svojho zoznamu, za život, ktorý som doteraz prežila,“ opísala šťastná budúca mamička a dodala: „Obaja sa na novú fázu nášho života veľmi tešíme.“

Jeden svoj sen však musí Perry zatiaľ odložiť. Svadbu. Ako informuje magazín People, svadba sa mala konať v Japonsku a zúčastniť sa jej malo 150 hostí. „Katy sa tešila, že sa bude vydávať tehotná,“ cituje zdroj z okolia speváčky spomínaný magazín. Zúriaci koronavírus však tieto plány zmaril.

Speváčka sa netají tým, že japonská kúltúra je pre ňu roky veľkou inšpiráciou, spolu s Bloomom strávili aj minuloročný Deň vďakyvzdania v tejto krajine. „Som posadnutá Japoncami,“ povedala napríklad Perry v roku 2012 v šou Jimmyho Kimmela. „Mám rada všetko, čo sa ich týka, sú to úžasné ľudské bytosti.“

Vo februári 2019, na sviatok svätého Valentína, sa Katy Perry a herec Orlando Bloom zasnúbili. Obe hviezdy, ktoré spolu randia od roku 2016 (nakrátko sa rozišli v roku 2017), majú už za sebou jedno nevydarené manželstvo. Perry bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, pred oltár sa postavili v roku 2011, ale do roka sa ich manželstvo rozpadlo. Bloomovou manželkou bola austrálska topmodelka Miranda Kerr. S ňou má herec aj 9-ročného syna Flynna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #svadba #Orlando Bloom

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....