Ben Affleck vraj zbalil túto hollywoodsku krásku! Lezie do kapusty Bondovi?

O hercovi Benovi Affleckovi sa v posledných týždňoch hovorilo aj v súvislosti s jeho novým filmom. Cez víkend však zarezonovalo jeho meno aj z iného dôvodu. Zbalil vraj jednu z najkrajších herečiek súčasnosti.

09.03.2020 14:33
Herečka Ana de Armas na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Ana de Armas na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťsedemročný Affleck sa údajne zblížil s kolegyňou Anou De Armasovou, ktorá sa nedávno objavila v detektívnej snímke Na nože a na jeseň tohto roka ju diváci uvidia aj v najnovšej bondovke No Time To Die po boku Daniela Craiga ako jednu z jeho osudových žien.

Dvojicu spoločne zachytili na večeri v kubánskej Havane, odkiaľ Ana De Armas pochádza. Hoci zábery z tohoto „intímneho“ večera neexistujú, dôkazom, že obaja herci sa v Havane nachádzali, sú iné zábery na Twitteri.

Afflecka aj jeho krásnu 31-ročnú kolegyňu odfotografovali s personálom reštaurácie a dvojica sa rovnako odfotografovala aj so skupinkou fanúšikov.

Spojenie novej hollywoodskej dvojice vzniklo pri spoločnom projekte. Affleck s De Armasovou nakrúcajú totiž triller Deep Water, ktorý by mal prísť do kín v novembri tohto roka. Práve pri práci na ňom údajne medzi kolegami preskočila iskra.

Ak by sa správy o ich romániku potvrdili, bola by Ana De Armas ďalšou slávnou dámou v zozname Affleckových partneriek. Herec je stále ženatý s herečkou Jennifer Garnerovou, hoci žijú odlúčene. V minulosti tvoril pár aj s Jennifer Lopezovou či Lindsay Shookusovou.

Herečky Lea Seydoux (vľavo) a Ana de Armas si... Foto: SITA/AP, Leo Hudson
Herečky Lea Seydoux (vľavo) a Ana de Armas pózujú fotografom na Jamajke. Herečky Lea Seydoux (vľavo) a Ana de Armas si zahrajú v najnovšej bondovke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ben Affleck #románik #kolegovia #Havana #Ana de Armas

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...