Dvojité rande Lopezovej s Meghan a Harrym?! Hádajte, kto platil večeru...

Už niekoľko týždňov sa špekulovalo o tom, že počas svojho krátkeho pobytu v Los Angeles, kam odcestovali pred časom z Kanady, sa hviezdny pár Meghan a Harry stretli s viacerými hollywoodskymi celebritami.

11.03.2020 00:00
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner... Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez.
debata

Medzi nimi mal byť aj bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho snúbenica Jennifer Lopez. Slávny pár mal údajne absolvovať večeru v duchu „dvojitého rande“, na ktorej sa obaja stretli s vojvodkyňou zo Sussexu a jej manželom, princom Harrym.

Na to, ako to bolo, sa Rodrigueza priamo opýtal moderátor Jimmy Fallon v jeho talk-šou. „Bol si ty a Jennifer na dvojitom rande na večeri s princom Harrym a Meghan Markle? A ak ste boli, kto platil,“ opýtal sa so svojím typickým smiechom Fallon.

„Podpísal som zmluvu o mlčanlivosti,“ odpovedal mu zase s humorom Rodriguez. „Ó, bože, takže to znamená, že ste boli,“ nedal sa odbiť moderátor. „Žiadne detaily,“ nástojčil na svojom zase športovec, čo Fallon zhodnotil ako jasné áno.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa po absolvovaní viacerých pracovných povinností majú v týchto dňoch znovu vrátiť na americký kontinent, kde sa rozhodli žiť. Podľa informácií z ich blízkeho okolia sa snažia vytvoriť charitatívny projekt, pre ktorý oslovili aj množstvo známych osobností.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, oblečená v...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+12Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez #otázka #vojvodkyňa Meghan

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...