Naomi Campbell maskovaná na letisku! Na koronavírus má vlastný recept

Slávna topmodelka ešte pred vypuknutím koronavírusu v lietadle všetko okolo seba dezinfikovala, pohľadmi ľudí sa nedala vyrušovať. Pozrite sa na jej video, ktoré je v týchto dňoch vysoko aktuálne.

11.03.2020 10:29 , aktualizované: 10:48
debata

Koronavírus sa šíri svetom a chrániť sa proti nákaze skúšajú všetkými dostupnými prostriedkami aj celebrity. Najmä ak aj v čase vírusu cestujú lietadlom. Ako to aktuálne vyzerá v prípade topmodelky Naomi Campbellovej? Ukázala to na svojom Instagrame.

Na letisku v Los Angeles vznikli zábery, na ktorých je 49-ročná Britka zahalená v ochrannom obleku od hlavy po päty, na tvári má modrú rúšku a na rukách fialové gumené rukavice. Oči jej chránia priliehavé ochranné okuliare. K zverejnenému záberu napísala: „Bezpečnosť je na prvom mieste – ďalší level.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi),

K fotografiám napísala, že aj video bude čoskoro prístupné na youtube. Topmodelka pritom naráža na minuloročné video, ktoré sa stalo virálnym – Campbell na ňom fanúšikom ukazuje, ako cestuje lietadlom.

Zaujímavé je, že modelka si svoje miesto na sedenie aj všetko, čo je v lietadle okolo nej, dôkladne dezinfikovala s ochrannými rukavicami na rukách a rúškom na tvári. Vo videu niekoľkokrát odznela veta: „Je mi jedno, čo si o mne ľudia myslia, ide o moje zdravie.“ Jej video si dodnes pozrelo takmer 2 a pol milióna ľudí.

Campbellovej prístup si však už vypýtal aj rozporuplné reakcie. Niektorí sa na ňom zabávajú, iní ho považujú za inšpiratívne. Skupina ľudí však tiež Campbellovú kritizuje, že propaguje cestovanie v čase, keď odborníci hovoria o tom, že najlepšie je zostať doma. Navyše má napríklad špeciálny respirátor, ktorý môže byť v niektorých krajinách nedostatkovým tovarom pre samotných zdravotníckych pracovníkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #lietadlo #Naomi Campbell

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....