Som manželovou roztlieskavačkou, hovorí krásna Katherine Schwarzenegger

30-ročná knižná autorka si svojho manžela nevie vynachváliť. Zvlášť dôležitá je pre ňu jedna vec.

12.03.2020 15:30
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt... Foto: ,
Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt.
debata

Katherine Schwarzenegger, dcéra Arnolda Schwarzeneggera a hollywoodsky herec Chris Pratt sa zosobášili v júni 2019 po relatívne krátkom spoločnom randení. Ich láska, zdá sa, na intenzite nič nestráca, čo 30-ročná blogerka a knižná autorka prízvukuje aj v aktuálnom rozhovore pre magazín Us Weekly.

„Ak máte partnera, ktorý vás miluje a podporuje vo všetkom, čo robíte, potom je to ten najlepší darček,“ opísala pekná hnedovláska a pokračovala: „Vždy som pociťovala podporu zo strany mojich súrodencov či rodičov. Zistenie, že sa mi jej dostáva aj od manžela, je ďalším neuveriteľným darom.“ Takisto, ako to cíti Katherine, sa snaží byť tou istou oporou aj ona manželovi.

„Snažíme sa byť jeden pre druhého najväčšími roztlieskavačmi. Je to pre nás veľmi dôležité,“ dodala napokon. Ani Chris Pratt nezostáva v chválospevoch na svoju peknú polovičku bokom. Po svadbe napríklad v relácii Entertainment Tonight vyhlásil: „Človeče, som šťastný. Boh je dobrý. Cítim sa naozaj požehnaný. Všetko je skvelé.“

Herec, ktorý je napríklad známy vďaka filmu Strážcovia Galaxie a 30-ročná dcéra Arnolda Schwarzeneggera spolu začali randiť v júni 2018. Prvou manželkou Pratta sa v roku 2009 stala herečka Anna Faris, s ktorou má syna Jacka. Dvojica sa rozišla v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...