Staral sa o žiarivý mejkap Meghan v Londýne! Nenávisť ľudí prišla okamžite

Princ Harry a jeho manželka Meghan sa počas uplynulých dní v Londýne lúčili so svojimi kráľovskými povinosťami.

12.03.2020 11:40
debata (5)

Ich lúčením boli popretkávané verejné vystúpenia, ktoré bok po boku absolvovali. Ukázali sa na udeľovaní Endeavour Fund Awards, zavítali aj do Royal Albert Hall či sa spolu s princom Williamom a jeho manželkou objavili na slávnostnej bohoslužbe pri príležitosti osláv Comonnwealth Day.

Vojvodkyňa Meghan v  Royal Albert Hall. Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Meghan Vojvodkyňa Meghan v Royal Albert Hall.

Počas všetkých verejných vystúpení 38-ročná Meghan priam žiarila. Skvelý výber garderóby na spomínané prestížne udalosti ešte podčiarkol jej mejkap. O ten sa počas posledných dní staral známy americký vizážista a osobný priateľ vojvodkyne zo Sussexu, Daniel Martin. Na svojom Instagrame to potvrdil zverejnením niekoľkých záberov na krásne upravenú tvár Meghan.

Meghan počas udeľovania  Endeavour Fund Awards. Foto: SITA/AP, Paul Edwards
Meghan Meghan počas udeľovania Endeavour Fund Awards.

Ku koláži fotografií, ktoré na Instagrame zverejnil, napísal aj poďakovanie za možnosť spolupracovať s Meghan. Pochvaly na Instagrame si vyslúžil od herečiek Niny Dobrev či Mindy Kaling, rovnako ako aj od stylistky a dobrej kamarátky vojvodkyne, Jessicy Mulroneyovej.

Meghan počas osláv Commonwealth Day. Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Meghan Meghan počas osláv Commonwealth Day.

Po zverejnení jeho fotografií na Instagrame bol však zasypaný aj kritikou, ba priam nenávisťou. V komentároch mu mnohí vyčítali, že daňoví poplatníci Veľkej Británie museli platiť jeho cestu do Londýna, keďže vizážista žije v New Yorku. Neprajníkom poslal odkaz: „Jasné vysvetlenie pre tých, ktorí mi posielajú nenávistné správy – žiaden britský daňový poplatník nemusel platiť za moju cestu, služby či ubytovanie počas obdobia, kedy som vo Veľkej Británii podporil svoju priateľku.“

S negatívnymi správami či nenávistnými komentármi sa musela dlhodobo potýkať aj Meghan. Ako vyplynulo z januárovej analýzy denníka The Guardian, o manželke britského princa Harryho, Meghan, vychádzalo v nedávnej minulosti dvakrát viac negatívnych článkov než pozitívnych.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Martin (@danielmartin),

Analýza potvrdzovala jeden z argumentov Meghan, ktorá sa sťažovala na prístup médií a najmä dvojaký meter britského bulváru v porovnaní s vojvodkyňou Kate. The Guardian na základe 843 článkov v 14 tlačených denníkoch zistil, že 43 percent z nich bolo negatívnych, 20 percent ich bolo pozitívnych a zostávajúce články mali neutrálne vyznenie.

Meghan sa rovnako v minulosti sťažovala, že opakovane čelila kritike za rovnaké správanie, o akom sa pri manželke princa Williama, Kate, písalo pozitívne či neutrálne. A články, ktoré zanalyzoval The Guardian naznačujú, že mala pravdu. Pokiaľ ide totiž o články z rovnakej doby, ktoré hovoria o Kate, 45 percent ich je pozitívnych, 47 percent neutrálnych a len osem percent negatívnych.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #vizáž #vojvodkyňa Meghan

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...