Je to už hotová vec! Ben Affleck a kráska De Armas si užívali v Kostarike

Už je to celkom isté! Herec Ben Affleck a jeho príťažlivá kolegyňa Ana de Armas tvoria nový párik hollywoodskeho šoubiznisu.

13.03.2020 00:04
504764361 Foto:
Herečka Ana de Armas na archívnom zábere.
debata

Dôkazom sú zábery paparazzov, ktoré zhotovili v exotickej Kostarike a ktoré zverejnil britský Daily Mail. Práve sem sa vybral 47-ročný herec a jeho o šesťnásť rokov mladšia partnerka na romantický výlet. Dvojicu zachytili objektívy počas prechádzky po pláži. Kráčali tesne jeden vedľa druhého, Affleck kolegyňu objímal jednou rukou a dokonca jej opakovane vtisol bozk na pery.

Dvojicu už počas uplynulého víkendu zachytili objektívy na Armasovej rodnej Kube, kde spoločne navštívili reštauráciu, užili si romantickú večeru, ale tiež sa odfotografovali s fanúšikmi. Párik sa zoznámil pri nakrúcaní filmu Deep Water, pri ktorom zjavne medzi nimi preskočila iskra aj v súkromí.

Affleck a De Armas v snímke, ktorá je momentálne v postprodukcii a ktorá by mala prísť do kín v novembri, stvárňujú manželský pár tesne pred rozvodom. Aby sa mu vyhli, necháva nešťastný manžel pravidelne svoju manželku užiť si aféru bokom. Keď však začnú jej milenci jeden po druhom záhadne miznúť, stáva sa hlavným podozrivým.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #pár #Ana de Armas

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...