Holmes opísala obdobie po rozvode s Cruiseom: Bol to čas prenasledovania

Pre herečku Katie Holmes (41) je dcéra Suri (13), ktorej otcom je Tom Cruise (57), doslova všetkým. Porozprávala o tom v rozhovore pre magazín InStyle, ktorého titulku aktuálne zdobí.

13.03.2020 00:00
Katie Holmes a Tom Cruise Foto:
Katie Holmes a Tom Cruise na archívnej snímke.
debata

Po rozvode s Tomom Cruiseom sa Katie Holmes v roku 2012 presťahovala spolu s dcérkou do New Yorku, kde herečka žije doteraz. Prišlo ťažké obdobie, v ktorom ju často prenasledovali paparazzi. „Bolo to veľmi intenzívne. Prežili sme dokonca niekoľko zvláštnych momentov, keď sme boli niekde spolu,“ začína opisovať 41-ročná hviezda a zároveň dodala, že sa jej v týchto momentoch dostalo mnoho podpory od neznámych ľudí.

„Raz som sa rozplakala od dojatia, keď mi taxikár pomáhal odniesť spiacu Suri z taxíka do bytu,“ hovorí Katie Holmes pre InStyle. Takisto sa rozhovorila o výchove svojej dcéry, z ktorej chce vychovať silného a sebavedomého človeka. „Je to silná osobnosť. Ak sa zaujíma o jednu vec, pracuje na nej do odpadnutia, až potom prejde na ďalšiu. Dokáže byť enormne sústredená a vie tvrdo pracovať,“ povedala pyšná mama.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you @instylemagazine for having me on your cover❤️ @laurabrown99 @juliavonboehm @genevieveherr @djquintero @sloaney_77 @enamelle

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Holmes (@katieholmes212),

Aby unikla fotografom, ktorí ju v tom čase neustále prenasledovali, do parku s dcérou chodila už ráno o šiestej. „Videla som dokonca video, na ktorom Suri máva fotografovi, to mala asi dva roky. Vždy sme spolu prežívali niečo zvláštne.“

Katie Holmes je oficiálne single. Dlhých šesť rokov bol jej partnerom oscarový herec Jamie Foxx, vzťah s ním je však už minulosťou. Počas tohto obdobia sa spoločne na oficiálnych podujatiach neukazovali, na verejnosť preniklo len zopár paparazzi záberov. V rokoch 2006 až 2012 bola Holmes manželkou oscarového herca Toma Cruisea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes #Tom Cruise

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....