Vtipné priznanie partnerky Keanu Reevesa: V novembri mi zavolali úplne všetci

Keanu Reeves (55) bol dlhodobo považovaný za samotára, o ženách po jeho boku sa nevedelo takmer nič.

15.03.2020 00:00
debata

Preto ako blesk z jasného neba zapôsobila fotografia, kedy sa po boku Alexandry Grantovej objavil na galavečere LACMA Art + Film Gala v novembri. Áno, išlo o jeho partnerku, ktorú takto predstavil svetu. Alexandra Grant (46) je knižná autorka, ktorá s hercom spolupracovala aj na spoluvydaní jeho knihy Shadows v roku 2016.

Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra... Foto: Michael Kovac for Getty Images/LACMA
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala. Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala.

Rozruch, ktorý dvojica svojím verejným vystúpením spôsobila, opísala v aktuálnom rozhovore pre magazín Vogue práve sivovlasá umelkyňa. „Myslím si, že úplne každý človek, ktorý ma poznal, mi počas toho novembrového týždňa zavolal. Bolo to fascinujúce,“ opísala Grant. Záujem o túto správu knižnú autorku úprimne šokoval.

Mnoho fanúšikov slávneho herca zostalo zaskočených, aká žena sa po boku ich miláčika objavila. Alexandra Grant však so sebavedomím problém nemá a to, či sa výzorom k sebe hodia, okomentovala s nadhľadom: „Som 1,8 metra vysoká žena so sivými vlasmi… Viete, tá myšlienka, či k sebe pasujeme… Ak by som chcela vyzerať ako Kim Kardashian, musela by som si dať skrátiť nohy asi o jeden meter.“

Ako pred pár týždňami prezradila pre portál Page Six herečka Jennifer Tilly, ktorá sa s Alexandrou priatelí, vzťah s Reevesom nie je až taký čerstvý. "Pamätám si, keď mi pred zhruba rokom a pol povedala, Keanu Reeves je môj frajer. Nechápala som. Čože, čože, pýtala som sa,“ opísala situáciu Tilly. "Bola taká v pohode, že som si myslela, že je lesbička,“ komentovala ďalej herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Keanu Reeves

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....