Bloom uteká z Prahy, jeho tehotná partnerka z Austrálie: Rovno do karantény!

Aj herec Orlando Bloom a jeho partnerka, speváčka Katy Perry, pocítili na vlastnej koži riziko nákazy koronavírusom. Obaja sa v uplynulých dňoch snažili dostať do USA, kde spolu žijú.

13.03.2020 12:48
debata
Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Katy Perry. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku - speváčku Katy Perry Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Katy Perry.

Bloom nakrúcal ešte donedávna v Prahe pokračovanie seriálu Carnival Row, ale vzhľadom na obavy z koronavírusu bola produkcia posunutá na neurčito. V Českej republike vyhlásili od štvrtka popoludnia núzdový stav až na ďalších 30 dní a zakázali vstup cudzincov z 13 rizikových krajín. Zároveň odporučili svojim obyvateľom v zahraničí, aby zvážili urýchlený návrat domov, ktorý bude sprevádzať povinná karanténa.

To isté však čaká aj Orlanda Blooma, ktorý odletel z Prahy smer Los Angeles. Herca podobne ako všetkých občanov USA a obyvateľov s trvalým pobytom čaká karanténa po prílete. Americký prezident Donald Trump potvrdil, že obyvatelia všetkých európskych krajín s výnimkou Veľkej Británie majú momentálne zákaz vstupu na americké územie.

Speváčka Katy Perry, ktorá len nedávno potvrdila svoje tehotenstvo, sa nachádzala ešte pred pár dňami v Austrálii. Aj ju zachytili objektívy cestou na letisko v Sydney, odkiaľ mierila späť do rodnej krajiny. Pripravená musí byť na dva týždne karantény.

V Austrálii sa nachádza momentálne herec Tom Hanks spoločne s manželkou Ritou Wilsonovou, ktorí mali obaja pozitívny test na koronavírus. Dvojica je hospitalizovaná a izolovaná a zatiaľ údajne v dobrom zdravotnom stave. Austrálski lekári však tvrdia, že ani jeden z nich sa nenakazil v krajine, k nákaze muselo prísť ešte na území USA, odkiaľ pred zhruba týždňom k protinožcom pricestovali. Prípadne priamo počas letu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #USA #Katy Perry #návrat #Orlando Bloom #koronavírus #karanténa

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...