Avril Lavigne, Miley Cyrus, Madonna a ďalší! Koncerty rušia, fanúšikom posielajú odkazy

Dlho očakávané a pripravované koncerty a hudobné festivaly po celom svete organizátori rušia či odkladajú.

13.03.2020 15:00
Speváčka Miley Cyrus na prehliadke Tom Ford... Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus.
debata

Dôvodom je pandémia nového koronavírusu a s ňou súvisiace obmedzenia dopravy a akcií združujúcich mnoho ľudí na jednom mieste.

Svoje dva marcové koncerty v Paríži odvolala kvôli rozhodnutiu francúzskej vlády zakázať akcie nad 1 000 osôb kráľovná popu Madonna, oznámil hudobný server Rolling Stone. Peniaze za lístky produkcia vracia.

Jeden z najväčších usporiadateľov hudobných podujatí Live Nations povedal serveru Rolling Stone, že koncerty by sa po pauze v marci mali znovu rozbehnúť v apríli tohto roku. Najdôležitejšie udalosti tohtoročnej jari ako turné skupiny The Rolling Stones, Roberta Planta alebo Justina Biebera sú naplánované na máj.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A heartfelt message to my fans: As you all are aware, governments across Europe have continued to impose restrictions banning large public gatherings because of the continued spread of the coronavirus. Now the United States of America has implemented its own travel ban. With these restrictions in place it means that I am no longer able to bring the Head Above Water Tour to Europe and the United Kingdom. And it sucks! I have been looking forward to this tour for so long. For the opportunity to reconnect with my amazing, supportive fans. My main concern continues to be your health and safety and I want to come back and rock out with you at another time when everyone can enjoy the shows without worry. Sending you all so much love ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Avril Lavigne (@avrillavigne),

Sériu vystúpení v Británii a Írsku naplánovaných na marec zrušila britská rocková skupina The Who. Spevák Roger Daltrey však fanúšikov ubezpečil, že si môžu kúpené lístky ponechať a koncerty budú neskôr.

Marcovú tour po Spojených štátoch a Kanade odkladá americká rocková skupina Pearl Jam. Skupina vyhlásila, že ju to veľmi mrzí a že fanúšikovia budú môcť kúpené lístky využiť neskôr. Koncerty naplánované na marec v USA ruší kvôli obavám z nového koronavírusu tiež speváčka a skladateľka Billie Eilish. Dúfa, že koncerty prebehnú neskôr. „Mám vás rada, dávajte na seba pozor,“ odkázala fanúšikom na Instagrame.

Marcový koncert vo Švajčiarsku a turné po Ázii odvolala kanadská speváčka Avril Lavigne. Sériu koncertov v Ázii odkladá tiež punkrocková skupina Green Day.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Green Day (@greenday),

Multižánrový festival Coachella, ktorý sa koná každoročne v Kalifornii, sa presúva z apríla na dva októbrové víkendy. Piatkové vystúpenie v austrálskom Melbourne odvolala krátko pred plánovaným termínom americká speváčka Miley Cyrus, známa napríklad zo seriálu Hannah Montana. Cyrus sa tak rozhodla kvôli obavám z bezpečnostného rizika pre ňu samotnú aj jej spolupracovníkov.

Koronavírus sa ale nedotkol iba hudby. Na jeseň už je odložená jedna z filmových udalostí roka – premiéra nového filmu série o agentovi Jamesovi Bondovi s Danielom Craigom v hlavnej úlohe.

debata chyba
Viac na túto tému: #Madonna #Avril Lavigne #koronavírus

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...