Ellie Goulding priznala: Najprv alkohol na turné, potom závislosť od cvičenia!

Anglická speváčka Ellie Goulding bola závislá na cvičení. Prezradila to v rozhovore pre britský denník The Sun s tým, že pre to dokonca vynechávala nahrávanie a skladanie novej hudby.

16.03.2020 00:00
debata
Britská speváčka Ellie Goulding. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Britská speváčka Ellie Goulding. Britská speváčka Ellie Goulding.

„Nepovažujem sa za náchylnú na závislosti, ale mala som pocit, akoby som v určitom okamihu bola závislá na posilňovni, čo jednoducho nebolo zábavné. Mala som pocit, že musím chodiť do posilňovne každý deň,“ prezradila Goulding.

„Neviem, či to malo súvis s prežitím, pretože koncertovanie bolo také únavné, ťažké a naozaj si vyberalo daň na tele aj psychickom zdraví. Mala som pocit, že to bol pud sebazáchovy, stále cvičiť, uistiť sa, že som v super forme, veľmi zdravá, a zmierniť to, že na turné pijem a nejem veľmi dobre,“ vysvetlila 33-ročná interpretka.

Vďaka endorfínom, ktoré sa pri cvičení uvoľňujú, sa podľa jej slov cítila veľmi dobre a chcela sa tak cítiť stále. „Ale keď sa to dostalo do bodu, keď som pre to vynechávala štúdio a písanie, aby som mohla ísť do posilňovne, vtedy to už nestálo za to,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #závislosť #Ellie Goulding

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...