Spoznala som samu seba až po štyridsiatke, vyhlásila Katie Holmes

Americká herečka Katie Holmes zistila, kto je, až po štyridsiatke. Rodáčka z Toleda v Ohiu to uviedla v rozhovore pre magazín InStyle.

16.03.2020 00:00
debata
Herečka Katie Holmes v blejzri značky Chanel na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Katie Holmes v blejzri značky Chanel na párty značky Chanel. Herečka Katie Holmes v blejzri značky Chanel na párty značky Chanel.

„Hovorí sa, že až do štyridsiatky človek nevie, kto v skutočnosti je. Ja mám 41 a zažila som už veľa vecí,“ uviedla pre magazín Holmes.

„Viem, o čom rozprávam a viem, že moje pocity a postoje majú váhu. Budem počúvať samú seba a nebudem sa spoliehať na niekoho iného. Je to pre mňa veľký krok,“ vyjadrila sa herečka, ktorá bola v rokoch 2006 až 2012 vydatá za Toma Cruisa. Dvojici sa narodila dcérka Suri. Niekoľko rokov bola sama, potom začala tvoriť pár s hercom Jamiem Foxxom. Aj ten sa však skončil.

V rozhovore pre InStyle Holmes tiež priznala, že po rozvode s Cruisom zažila neuveriteľné obdobie prenasledovania paparazzmi, ktoré malo vplyv na ňu a tiež na dcéru Suri. Aby unikla fotografom, ktorí ju v tom čase neustále prenasledovali, do parku údajne s dcérou chodila už ráno o šiestej.

„Videla som dokonca video, na ktorom Suri máva fotografovi, to mala asi dva roky. Vždy sme spolu prežívali niečo zvláštne.“

Možno aj pre tieto skúsenosti vzťah s kolegom Foxxom chránila a nijako ho nemedializovala. Napriek tomu je herečka opäť single.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Katie Holmes #osobnosť #postoj

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....