Vo forme! Beckham zhodil tričko, ukázal tetovanie, tehličky a tromfol aj syna

Športom sa udržiava vo forme aj po ukončení profesionálnej kariéry. A nielen vo forme. Aj v dobrej nálade. Takto čelí David Beckham epidémii koronavírusu.

16.03.2020 11:20
debata (1)
Futbalista David Beckham sa predvádza v... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Futbalista David Beckham sa predvádza v priestoroch štadióna MLS v Miami. Futbalista David Beckham sa predvádza v priestoroch štadióna MLS v Miami.

Slávny britský futbalista strávil víkend pri futbalovej lopte a v spoločnosti svojich blízkych. Paparazzovia zachytili štvornásobného otca na ihrisku štadióna MLS v Miami, ktorý zíva prázdnotou. Teda až na prominentné osadenstvo na samotnom ihrisku.

Štyridsaťštyriročný Beckham si prišiel na ihrisko zahrať v spoločnosti svojich troch synov, Brooklyna, Romea a Cruza. Okrem nich však nechýbala ani skupinka mladých futbalových talentov či skupinka priateľov, ktorých si zavolal samotný Beckham. Z diaľky ich potom pozorovala Davidova manželka a matka trojice chlapcov, dizajnérka Victoria Beckham.

Reportéri zachytili cele „družstvo“ v dobrej nálade. Beckham vyzlečený do pol pása sa preháňal po zelenej tráve a kopal do lopty akoby bol vo svojej najlepšej forme. A hoci ho obklopovali výrazne mladšie ročníky, stále im to dokázal predviesť. To je zjavne aj dôvod úsmevu na jeho perách.

Zaujme, samozrejme aj športovcova fyzická forma. Zábery na Beckhama bez trička potvrdili, že aj po štyridsiatke sa snaží udržať vo forme. Jeho potetované telo akoby nemalo ani gram tuku, brucho mu zdobia tehličky. Dokonca sa zdá, že je na tom lepšie ako jeho najstarší syn Brooklyn, ktorý v marci minulého roka dovŕšil 21 rokov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #David Beckham #Telo #forma #Miami

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...