Hviezda Príbehu služobníčky o jej zásnubách s Tomom Cruiseom! Ako to bolo?

Herečka Elisabeth Moss (37) je slovenským divákom známa najmä vďaka seriálu Príbeh služobníčky, za svoj výkon získala aj prestížne sošky Primetime Emmy.

16.03.2020 13:00
Elizabeth Moss Foto:
Elisabeth Moss na udeľovaní Gotham Awards v New Yorku.
debata (2)

Dostala sa však aj do hľadáčika bulvárnych médií, keď ju asi pred rokom začali spájať s oscarovým hercom Tomom Cruiseom. Dokonca sa v tejto súvislosti skloňovalo aj slovo zásnuby potom, čo sa spoločne objavili na titulke magazínu Ok!. Obaja herci sú súčasťou scientologickej cirkvi.

Herečka Elizabeth Moss v seriáli Príbeh... Foto: Hulu
príbeh služobníčky, the handmaids tale, elizabeth moss, Herečka Elizabeth Moss v seriáli Príbeh služobníčky.

Začiatkom marca sa 37-ročná seriálová hviezda objavila v šou „Watch What Happens Live“, kde sa rozhovorila aj na tému údajných zásnub so slávnym hercom. „Začala som dostávať množstvo sms-iek od ľudí, ktorí mi písali, že o tom vôbec netušili,“ opísala Moss s úsmevom. Ako dodala, jej priatelia sa od začiatku na správach o zásnubách s Cruiseom bavili, pretože vedeli, že nič také sa nestalo. Prekvapená zostala potom, čo videla na obálke údajnú fotografiu ich dvoch, ako sa bozkávajú. „Nikdy som vlasy nenosila tak, ako bolo znázornené na fotografii.“ Aj preto herečka v šou potvrdila, že išlo o koláž.

K téme jej zásnub sa vrátila aj teraz v rozhovore pre nemecký Bild, kde sa vyjadrila celkom jasne: „Prepáčte, musím vás sklamať, ale žiadna love story s Tomom neexistuje,“ opísala a zároveň aj v tomto rozhovore dodala, že išlo o fotomontáž.

Elisabeth Moss bola v rokoch 2009 až 2011 manželkou herca a muzikanta Freda Armisena. Tom Cruise má za sebou tri nevydarené manželstvá s herečkami Mimi Rogersovou, Nicole Kidmanovou a Katie Holmesovou.

Elisabeth Moss je známa najmä ako Peggy Olson z dramatického seriálu Mad Men, v ktorom účinkovala v rokoch 2007 – 2015. Vďaka stvárneniu asistentky a neskôr copywriterky v reklamnej agentúre si vyslúžila šesť nominácií na Primetime Emmy a jednu na Zlatý glóbus. Ten získala v roku 2014 za stvárnenie Robin v miniseriáli Top of the Lake (2013). Okrem toho si zahrala napríklad v snímkach Narušenie (1999), Kdekoľvek, len nie tu (1999), Heart of America (2002), Nezvestné (2003), Dostaň ho tam! (2010), The One I Love (2014), Kráľovná Zeme (2015), High-Rise (2015), Chuck (2016), Štvorec (2017), Čajka (2018), Gentleman s revolverom (2018) alebo My (2019). V súčasnosti účinkuje v seriáli Príbeh služobníčky (2017), za ktorý dostala dve ceny Primetime Emmy, ako herečka i producentka.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Elisabeth Moss

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...